Çözüldü GoodbyeDPI silinmesine rağmen COD MW2 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

MadMan1

Centipat
Daha fazla  
1 ay önce de benzer sorunu yaşadım ama sorunu çözdüm, bir daha da giremedim. Ondan sildim ve bugün tekrardan oyunu yükledim ve aynı sorun ile karşılaştım. Bir yerde GoodbyeDPI'dan ötürü olduğunu gördüm, service remove yaptım ve ardından goodbye DPI sildim. Ardından birkaç kez daha denedim ama başlatırken önce "durdur" sonra ardından tekrardan "oyna" gözüküyor. Bir videoda Steam önbelleğini temizleyin diyordu onu yaptım olmadı. Daha sonra oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım fakat işe yaramadı.

Çözüm
Sorun VPN'den kaynaklıymış. Goodbye DPI ve WARP'ı sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve sorun çözüldü. Gene de yazdıklarınızı denedim fakat "devmgmt.msc" yazdıktan sonra gizli aygıtları göster gibi bir seçenek yoktu. Yardımınız için teşekkürler.
Sorun VPN'den kaynaklıymış. Goodbye DPI ve WARP'ı sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve sorun çözüldü. Gene de yazdıklarınızı denedim fakat "devmgmt.msc" yazdıktan sonra gizli aygıtları göster gibi bir seçenek yoktu. Yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı