Woztox Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 312 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #11 Aynı şekilde bende Türk Telekom kullanıyorum goodbye DPI açılıyor fakat Discord Roblox vs girmiyor her şeyi denedim.
Aynı şekilde bende Türk Telekom kullanıyorum goodbye DPI açılıyor fakat Discord Roblox vs girmiyor her şeyi denedim.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.489 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #12 Woztox dedi: Aynı şekilde bende Türk Telekom kullanıyorum goodbye DPI açılıyor fakat Discord Roblox vs girmiyor her şeyi denedim. Genişletmek için tıkla... VPN harici bir yöntem yok.
Woztox dedi: Aynı şekilde bende Türk Telekom kullanıyorum goodbye DPI açılıyor fakat Discord Roblox vs girmiyor her şeyi denedim. Genişletmek için tıkla... VPN harici bir yöntem yok.
canekiin Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #13 TheMaZi dedi: Türk Telekom'da bildiğim tek yöntem var. Hotspot VPN indirip kanallarını Discord'a vermek. Başka bir yol yok sanırım. Devlete bağlı internet olduğu için yasaklamalarda daha katı mecburen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bu yöntemi yaptım olmadı @TheMaZi
TheMaZi dedi: Türk Telekom'da bildiğim tek yöntem var. Hotspot VPN indirip kanallarını Discord'a vermek. Başka bir yol yok sanırım. Devlete bağlı internet olduğu için yasaklamalarda daha katı mecburen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bu yöntemi yaptım olmadı @TheMaZi
brawlhallacıadam Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 82 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #14 Çözüldü: GoodbyeDPI Türk Telekom'da çalışmıyor Bir de buraya bakın hocam.
canekiin Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #15 brawlhallacıadam dedi: Çözüldü: GoodbyeDPI Türk Telekom'da çalışmıyor Bir de buraya bakın hocam. Genişletmek için tıkla... olmadı. ama anycountry dnsredi'i 3 yapınca tarayıcıdan girebiliyorum ancak uygulaması açılmıyor bunun bir çözümü var mı?
brawlhallacıadam dedi: Çözüldü: GoodbyeDPI Türk Telekom'da çalışmıyor Bir de buraya bakın hocam. Genişletmek için tıkla... olmadı. ama anycountry dnsredi'i 3 yapınca tarayıcıdan girebiliyorum ancak uygulaması açılmıyor bunun bir çözümü var mı?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.489 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #16 canekiin dedi: bu yöntemi yaptım olmadı @TheMaZi Genişletmek için tıkla... Doğru yaptığınıza emin misiniz?
canekiin dedi: bu yöntemi yaptım olmadı @TheMaZi Genişletmek için tıkla... Doğru yaptığınıza emin misiniz?
canekiin Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #17 TheMaZi dedi: Doğru yaptığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... evet doğru yaptım
Woztox Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 312 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #18 canekiin dedi: Evet doğru yaptım. Genişletmek için tıkla... Ben çözdüm Kaspersky vardı bende onu kökten kapatınca sorun çözülldü.
canekiin dedi: Evet doğru yaptım. Genişletmek için tıkla... Ben çözdüm Kaspersky vardı bende onu kökten kapatınca sorun çözülldü.
canekiin Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #19 Woztox dedi: Ben çözdüm Kaspersky vardı bende onu kökten kapatınca sorun çözülldü. Genişletmek için tıkla... sildim ben kasperskyi hala aynı
Woztox dedi: Ben çözdüm Kaspersky vardı bende onu kökten kapatınca sorun çözülldü. Genişletmek için tıkla... sildim ben kasperskyi hala aynı