C crenna Megapat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #1 Türk Telekom kullanıyorum benim bilgisayarımda çalışıyor fakat arkadaşımın bilgisayarında çalıştıramıyoruz. Eski versiyonu denedim, yeni versiyonu denedim. Hiçbir şekilde arkadaşımın Discord'u açamadık. Çözebilen var mı?
Türk Telekom kullanıyorum benim bilgisayarımda çalışıyor fakat arkadaşımın bilgisayarında çalıştıramıyoruz. Eski versiyonu denedim, yeni versiyonu denedim. Hiçbir şekilde arkadaşımın Discord'u açamadık. Çözebilen var mı?
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.497 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #2 Splitwire indir. ByeDPI kur. Benim ki de Türk Telekom. O şekil çözdüm ben.
C crenna Megapat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #3 k7llu dedi: Splitwire indir. ByeDPI kur. Benim ki de Türk Telekom. O şekil çözdüm ben. Genişletmek için tıkla... Splitwire ile birlikte mi kullanmalıyız GoodByeDPI'ı? Peki neden birlikte kullanıyoruz çünkü Splitwire ile Discord'a giriliyor.
k7llu dedi: Splitwire indir. ByeDPI kur. Benim ki de Türk Telekom. O şekil çözdüm ben. Genişletmek için tıkla... Splitwire ile birlikte mi kullanmalıyız GoodByeDPI'ı? Peki neden birlikte kullanıyoruz çünkü Splitwire ile Discord'a giriliyor.
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.497 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #4 crenna dedi: Splitwire ile birlikte mi kullanmalıyız GoodByeDPI'ı? Peki neden birlikte kullanıyoruz çünkü Splitwire ile Discord'a giriliyor. Genişletmek için tıkla... Yok abi Goodbye DPI ile ByeDPI farklı. Splitwire kur, sonra sekmelerden ByeDPI'a gelip onu kur. WireShock kurma. Splitwire tünelleme programı değil, onu programları kurmana yarayan bir arayüz gibi düşün.
crenna dedi: Splitwire ile birlikte mi kullanmalıyız GoodByeDPI'ı? Peki neden birlikte kullanıyoruz çünkü Splitwire ile Discord'a giriliyor. Genişletmek için tıkla... Yok abi Goodbye DPI ile ByeDPI farklı. Splitwire kur, sonra sekmelerden ByeDPI'a gelip onu kur. WireShock kurma. Splitwire tünelleme programı değil, onu programları kurmana yarayan bir arayüz gibi düşün.
C crenna Megapat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #5 k7llu dedi: Yok abi Goodbye DPI ile ByeDPI farklı. Splitwire kur, sonra sekmelerden ByeDPI'a gelip onu kur. WireShock kurma. Splitwire tünelleme programı değil, onu programları kurmana yarayan bir arayüz gibi düşün. Genişletmek için tıkla... Discord'dan atıyor mu peki arada seni?
k7llu dedi: Yok abi Goodbye DPI ile ByeDPI farklı. Splitwire kur, sonra sekmelerden ByeDPI'a gelip onu kur. WireShock kurma. Splitwire tünelleme programı değil, onu programları kurmana yarayan bir arayüz gibi düşün. Genişletmek için tıkla... Discord'dan atıyor mu peki arada seni?
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.497 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #6 WireShock kullanırken atıyor abi. ByeDPI'da hiç yaşamadım ama.
C crenna Megapat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #7 k7llu dedi: WireShock kullanırken atıyor abi. ByeDPI'da hiç yaşamadım ama. Genişletmek için tıkla... DLL olarak kurdun değil mi?
k7llu dedi: WireShock kullanırken atıyor abi. ByeDPI'da hiç yaşamadım ama. Genişletmek için tıkla... DLL olarak kurdun değil mi?
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.497 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #8 Yok abi, Split Tunnel olarak kurdum.