theraxx Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 GoodbyeDPI Türkiye ne yaparsam yapayım çalışmıyor, Proton kullanıyordum, o da sürekli düşürüyor.
Lian_992 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 945 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 28 Ocak 2025 #2 WARP kullan keyfine bak. (kendi içerisinde DNS hizmetide var.)
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 28 Ocak 2025 #3 theraxx dedi: GoodbyeDPI Türkiye ne yaparsam yapayım çalışmıyor, Proton kullanıyordum, o da sürekli düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmayı denediniz mi? Ayrıca internet servis sağlayıcınız hangi firma acaba?
theraxx dedi: GoodbyeDPI Türkiye ne yaparsam yapayım çalışmıyor, Proton kullanıyordum, o da sürekli düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmayı denediniz mi? Ayrıca internet servis sağlayıcınız hangi firma acaba?
sadocanbaba Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 243 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 Çoğu kişi kullandığı için sıkıntı yaratıyor maalesef.
theraxx Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #5 Arıcan dedi: Yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmayı denediniz mi? Ayrıca internet servis sağlayıcınız hangi firma acaba? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom ve denemedim.
Arıcan dedi: Yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmayı denediniz mi? Ayrıca internet servis sağlayıcınız hangi firma acaba? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom ve denemedim.