GoodbyeDPI Türkiye güvenilir mi?

canris

Decapat
Daha fazla  
Biliyorum, Türkiye'de artık neredeyse herkes bu yazılımı kullanıyor. Fakat internet sağlayıcım nedeniyle orijinal halini kullanamıyorum. Yakın zamanda, yaklaşık bir ay önce, GoodbyeDPI Türkiye sürümünü denedim. Ancak 3-4 gün sonra ana Gmail hesabıma birkaç farklı ülkeden giriş denemeleri yapıldı. Üstelik bu, yalnızca 1-2 sefer değil, spam şeklinde birçok kez tekrarlandı. Gerekli önlemleri alarak hesabımı kurtardım ve format attım. Şimdi tekrar Discord erişimi için denemek istiyorum, fakat yaşadığım bu olay nedeniyle şüphelerim var. Nasıl bir yol izlemeliyim? GoodbyeDPI Türkiye güvenilir mi? (bu sürümü indirdikten sonra mail giriş denemeleri oldu.) Başka hangi yöntemleri deneyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum, Türkiye'de artık neredeyse herkes bu yazılımı kullanıyor. Fakat internet sağlayıcım nedeniyle orijinal halini kullanamıyorum. Yakın zamanda, yaklaşık bir ay önce, GoodbyeDPI Türkiye sürümünü denedim. Ancak 3-4 gün sonra ana Gmail hesabıma birkaç farklı ülkeden giriş denemeleri yapıldı. Üstelik bu, yalnızca 1-2 sefer değil, spam şeklinde birçok kez tekrarlandı. Gerekli önlemleri alarak hesabımı kurtardım ve format attım. Şimdi tekrar Discord erişimi için denemek istiyorum, fakat yaşadığım bu olay nedeniyle şüphelerim var. Nasıl bir yol izlemeliyim? GoodbyeDPI Türkiye güvenilir mi? (bu sürümü indirdikten sonra mail giriş denemeleri oldu.) Başka hangi yöntemleri deneyebilirim?
Fork sürümü, kaynak kodları açık zaten.
Güvenli.

Ben de 5-6 arkadaşım da GoodbyeDPI Türkiye kullanıyor ve yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz herhangi bir sorun yaşamadık.
GoodbyeDPI Türkiye sürümünü güvenli bir yerden mi indirdiniz?

Eğer doğru kaynağından indirdiysen güvenilir. Gmail hesabına giriş denemeleri olmasının sebebi başka bir şeydir. Muhtemelen daha önce kayıt olduğun bir web sitesinin veritabanı sızdırılmıştır ve aynı mail şifre kombinasyonlarını denemişlerdir. Veya bilgisayarına başka bir yerden zararlı yazılım bulaşmıştır.

@Xendora @die

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyerek aslında yapmıştım. Video açıklamasına bırakılan linkten ilerleyerek yaptım.
Asıl kaynağını bana da iletirseniz oradan tekrar deneyebilirim.

Eğer doğru kaynağından indirdiysen güvenilir. Gmail hesabına giriş denemeleri olmasının sebebi başka bir şeydir. Muhtemelen daha önce kayıt olduğun bir web sitesinin veri tabanı sızdırılmıştır ve aynı mail şifre kombinasyonlarını denemişlerdir. Veya bilgisayarına başka bir yerden zararlı yazılım bulaşmıştır.

İlk defa böyle bir şey kurdum diyebilirim. Her ne indiriyorsam asıl kaynağından indiririm. Dediğiniz gibi bir şey de olmuş olabilir, güvene aldım ondan dolayı içim rahat fakat başına en ufak bir şey de gelse tedirgin olabiliyor insan. GoodbyeDPI Türkiye sağlayıcısının asıl kaynağının linkini iletirseniz oradan da deneyebilirim. (Ben adımlarımı yukarıda bıraktığım videodan izleyerek yapmıştım. Açıklamasında bulunan linkten ilerlemiştim.)

Videodan tekrardan denememde bir sorun yok o zaman.
Açık kaynak kodlu olduğu için sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum zaten ben ve arkadaşlarım sizin indirdiğiniz yerden indirdik ve 2 aydır kullanıyoruz hiçbirinden böyle bir sorun duymadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı