GoodbyeDPI Turkey çalışmıyor

ortasekerlikahve

Femtopat
Daha fazla  
Geçenlerde GoodbyeDPI yüklemiştim fakat çalışmadı bende Recep Baltaş'ın videosunu yaptığı GoodbyeDPI turkey versiyonunu indirdim fakat o da çalışmadı, Süperonline kullanıyorum.

Goodbyedpi klasöründeki şu dosyayı deneyin.
Screenshot_1.png

Eğer yine olmazsa bu dosyayı sağ tıklayıp not defteri ile düzenleye tıkladıktan sonra işaretlediğim sayı 5 ise 9 ile, 9 ise 5 ile değiştirin. Sonucu bekliyorum.
Screenshot_2.png

Denedim o yöntemide o yüzden Rus versiyonunu bırakıp turkey versiyonuna geçtim fakat hâlâ olmuyor.
Benim attığım yöntem Rus versiyon değil ki. Her ülke için geçerli. Zaten "any country" diye belirtilmiş. Ben ve arkadaşlarım bunu kullanıyoruz, hiçbir sıkıntı yok. Ben Kablonet kullanıyorum, Süperonline kullanan arkadaşımda, Türk Telekom kullanan arkadaşımda vs. hepsinde çalışıyor. Buyrun benim dosyayı buraya atıyorum.

Benim attığım yöntem Rus versiyon değil ki. Her ülke için geçerli. Zaten "any country" diye belirtilmiş. Ben ve arkadaşlarım bunu kullanıyoruz, hiçbir sıkıntı yok. Ben Kablonet kullanıyorum, Süperonline kullanan arkadaşımda, Türk Telekom kullanan arkadaşımda vs. hepsinde çalışıyor. Buyrun benim dosyayı buraya atıyorum.

ruslar yaptığı için rus versiyonu dedim yani denedim onu any_country_dnsredir.cmd de çalışmadı

Hocam Kaspersky'i sildikten sonra sistemi rebootlayin sonrasinda.

Eki Görüntüle 2388748

Bu dosyayi yonetici olarak calistirin ve Discord'u acin.
deniyorum hemen

Hocam Kaspersky'i sildikten sonra sistemi rebootlayin sonrasinda.

Eki Görüntüle 2388748

Bu dosyayi yonetici olarak calistirin ve Discord'u acin.

Ne yapsam olmuyor uygulama hâlâ aynı çalışmıyor ve interneti kesiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı