Geçenlerde GoodbyeDPI yüklemiştim fakat çalışmadı bende Recep Baltaş'ın videosunu yaptığı GoodbyeDPI turkey versiyonunu indirdim fakat o da çalışmadı, Süperonline kullanıyorum.
Goodbyedpi klasöründeki şu dosyayı deneyin.
Eğer yine olmazsa bu dosyayı sağ tıklayıp not defteri ile düzenleye tıkladıktan sonra işaretlediğim sayı 5 ise 9 ile, 9 ise 5 ile değiştirin. Sonucu bekliyorum.
GoodbyeDPI klasöründeki şu dosyayı deneyin.Eki Görüntüle 2388741
Eğer yine olmazsa bu dosyayı sağ tıklayıp not defteri ile düzenleye tıkladıktan sonra işaretlediğim sayı 5 ise 9 ile, 9 ise 5 ile değiştirin. Sonucu bekliyorum.Eki Görüntüle 2388743
Benim attığım yöntem Rus versiyon değil ki. Her ülke için geçerli. Zaten "any country" diye belirtilmiş. Ben ve arkadaşlarım bunu kullanıyoruz, hiçbir sıkıntı yok. Ben Kablonet kullanıyorum, Süperonline kullanan arkadaşımda, Türk Telekom kullanan arkadaşımda vs. hepsinde çalışıyor. Buyrun benim dosyayı buraya atıyorum.
Benim attığım yöntem Rus versiyon değil ki. Her ülke için geçerli. Zaten "any country" diye belirtilmiş. Ben ve arkadaşlarım bunu kullanıyoruz, hiçbir sıkıntı yok. Ben Kablonet kullanıyorum, Süperonline kullanan arkadaşımda, Türk Telekom kullanan arkadaşımda vs. hepsinde çalışıyor. Buyrun benim dosyayı buraya atıyorum.