Majest Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 180 Çözümler 1 4 Ocak 2025 #11 ortasekerlikahve dedi: Ruslar yaptığı için Rus versiyonu dedim yani denedim onu any_country_dnsredir. CMD de çalışmadı. Deniyorum hemen. Ne yapsam olmuyor uygulama hâlâ aynı çalışmıyor ve interneti kesiyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam o zaman bilemiyorum bu yontemle en az 50'den fazla kisiye yardim ettim ve 1 kiside bile problem yasamadim. Internet protokolu surum 4'e girip DNS ayarlarinizi asagidaki sekilde yapip internetinizi resetlermisiniz? 1.1.1.1 1.0.0.1
ortasekerlikahve dedi: Ruslar yaptığı için Rus versiyonu dedim yani denedim onu any_country_dnsredir. CMD de çalışmadı. Deniyorum hemen. Ne yapsam olmuyor uygulama hâlâ aynı çalışmıyor ve interneti kesiyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam o zaman bilemiyorum bu yontemle en az 50'den fazla kisiye yardim ettim ve 1 kiside bile problem yasamadim. Internet protokolu surum 4'e girip DNS ayarlarinizi asagidaki sekilde yapip internetinizi resetlermisiniz? 1.1.1.1 1.0.0.1
ortasekerlikahve Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #12 Majest dedi: Vallahi hocam o zaman bilemiyorum bu yontemle en az 50'den fazla kisiye yardim ettim ve 1 kiside bile problem yasamadim. Internet protokolu surum 4'e girip DNS ayarlarinizi asagidaki sekilde yapip internetinizi resetler misiniz? 1.1.1.1 1.0.0.1 Genişletmek için tıkla... Maalesef yine olmuyor size de zahmet çıkarmim ben en iyisi artık mecbur VPN kullanacağım.
Majest dedi: Vallahi hocam o zaman bilemiyorum bu yontemle en az 50'den fazla kisiye yardim ettim ve 1 kiside bile problem yasamadim. Internet protokolu surum 4'e girip DNS ayarlarinizi asagidaki sekilde yapip internetinizi resetler misiniz? 1.1.1.1 1.0.0.1 Genişletmek için tıkla... Maalesef yine olmuyor size de zahmet çıkarmim ben en iyisi artık mecbur VPN kullanacağım.