D Doruk Durmaz Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #1 GoodbyeDPI turkey çalışmıyor. Bilgisayarı yeni formatladım formattan önce çalışıyordu. Neden böyle oluyor?
GoodbyeDPI turkey çalışmıyor. Bilgisayarı yeni formatladım formattan önce çalışıyordu. Neden böyle oluyor?
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.483 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #2 Service install olarak kuruyorsanız bazen .cmd dosyasını tekrar yönetici çalıştırıp kurmak gerekiyor.
Service install olarak kuruyorsanız bazen .cmd dosyasını tekrar yönetici çalıştırıp kurmak gerekiyor.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.018 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #3 zapret win bundle kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
zapret win bundle kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
D Doruk Durmaz Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #4 goktug.59 dedi: Service install olarak kuruyorsanız bazen. CMD dosyasını tekrar yönetici çalıştırıp kurmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam format yeni attım klasörde yönetici olarak çalıştır yok masaüstünde yapıyorum olmuyor.
goktug.59 dedi: Service install olarak kuruyorsanız bazen. CMD dosyasını tekrar yönetici çalıştırıp kurmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam format yeni attım klasörde yönetici olarak çalıştır yok masaüstünde yapıyorum olmuyor.