bilemedimşimdi Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 53 14 Temmuz 2025 #1 Discord girmek icin yuklemistim installamama ragmen calismiyor. Kaspersky antivirus var ondan olma sansi var mı? Ya da baska ne deneyebilirim?
Discord girmek icin yuklemistim installamama ragmen calismiyor. Kaspersky antivirus var ondan olma sansi var mı? Ya da baska ne deneyebilirim?
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #2 bilemedimşimdi dedi: Discord girmek icin yuklemistim installamama ragmen calismiyor. Kaspersky antivirus var ondan olma sansi var mı? Ya da baska ne deneyebilirim? Genişletmek için tıkla... Kaspersky yüzünden olabilir. Revo ile kaldırıp bir daha dene bence.
bilemedimşimdi dedi: Discord girmek icin yuklemistim installamama ragmen calismiyor. Kaspersky antivirus var ondan olma sansi var mı? Ya da baska ne deneyebilirim? Genişletmek için tıkla... Kaspersky yüzünden olabilir. Revo ile kaldırıp bir daha dene bence.
yigitayas1 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 259 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F | ASUS Prime B650M-R | GeForce RTX 5060 Ti 16GB | 2x16 GB DDR5 5200 MHz RAM | 2TB M.2 NVMe SSD Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #3 Antivirüs yüzünden olabilir. DNS kullanmanı öneririm. 3.Parti yazılımlar çok güven vermiyor.
bilemedimşimdi Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 53 14 Temmuz 2025 #4 Shinsoo dedi: Kaspersky yüzünden olabilir. Revo ile kaldırıp bir daha dene bence. Genişletmek için tıkla... kaldirdim calisti tekrar kaspersky yuklersem sorun cikarmi? yigitayas1 dedi: Antivirüs yüzünden olabilir. DNS kullanmanı öneririm. 3.Parti yazılımlar çok güven vermiyor. Genişletmek için tıkla... antivirus yuzundemis
Shinsoo dedi: Kaspersky yüzünden olabilir. Revo ile kaldırıp bir daha dene bence. Genişletmek için tıkla... kaldirdim calisti tekrar kaspersky yuklersem sorun cikarmi? yigitayas1 dedi: Antivirüs yüzünden olabilir. DNS kullanmanı öneririm. 3.Parti yazılımlar çok güven vermiyor. Genişletmek için tıkla... antivirus yuzundemis
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #5 bilemedimşimdi dedi: kaldirdim calisti tekrar kaspersky yuklersem sorun cikarmi? antivirus yuzundemis Genişletmek için tıkla... Çıkar evet. Rusya'nın anlaşması yüzünden kaspersky engel oluyor diye biliyorum.
bilemedimşimdi dedi: kaldirdim calisti tekrar kaspersky yuklersem sorun cikarmi? antivirus yuzundemis Genişletmek için tıkla... Çıkar evet. Rusya'nın anlaşması yüzünden kaspersky engel oluyor diye biliyorum.
bilemedimşimdi Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 53 14 Temmuz 2025 #6 Shinsoo dedi: Çıkar evet. Rusya'nın anlaşması yüzünden kaspersky engel oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... anladim tesekkurler
Shinsoo dedi: Çıkar evet. Rusya'nın anlaşması yüzünden kaspersky engel oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... anladim tesekkurler
alpr50 Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #7 bilemedimşimdi dedi: Discord girmek icin yuklemistim installamama ragmen calismiyor. Kaspersky antivirus var ondan olma sansi var mı? Ya da baska ne deneyebilirim? Genişletmek için tıkla... kaspersky virüs algılıyor kapatman lazım
bilemedimşimdi dedi: Discord girmek icin yuklemistim installamama ragmen calismiyor. Kaspersky antivirus var ondan olma sansi var mı? Ya da baska ne deneyebilirim? Genişletmek için tıkla... kaspersky virüs algılıyor kapatman lazım