Merhaba GoodbyeDPI turkey sürümü sizce güvenilir mi? Çünkü bazı kişilere dediğimde ya virüs yok diyorlar bazıları da virüslü diyor. Normal sürümde maalesef yapamıyorum. Bende turkey sürümünde olduğu için güvenilirliğini merak ettim.
Merhaba GoodbyeDPI turkey sürümü sizce güvenilir mi? Çünkü bazı kişilere dediğimde ya virüs yok diyorlar bazıları da virüslü diyor. Normal sürümde maalesef yapamıyorum. Bende turkey sürümünde olduğu için güvenilirliğini merak ettim.
Özet Bu proje Discord ve diğer engelli site ve uygulamalara VPN'siz ve internet hızında yavaşlama olmadan girmek için GoodbyeDPI'ın düzenlenmiş bir versiyonudur. Projeyi İndirmek GitHub Linki: GoodbyeDPI-Turkey (Gerekli dosyaları Github sayfasında sağ kısımdaki "Releases" kısmından ya da konu...
Hem zaten GoodbyeDPI kullanmaya gerek yok şu an bence DC kullanmak yerine başka platformlar var. Başta kullandım fakat sonradan gerekmediğinin düşüncesine kapıldım yine de teşekkür ederim.