Çözüldü GoodbyeDPI Turkey güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba GoodbyeDPI turkey sürümü sizce güvenilir mi? Çünkü bazı kişilere dediğimde ya virüs yok diyorlar bazıları da virüslü diyor. Normal sürümde maalesef yapamıyorum. Bende turkey sürümünde olduğu için güvenilirliğini merak ettim.

Çözüm
Merhaba GoodbyeDPI turkey sürümü sizce güvenilir mi? Çünkü bazı kişilere dediğimde ya virüs yok diyorlar bazıları da virüslü diyor. Normal sürümde maalesef yapamıyorum. Bende turkey sürümünde olduğu için güvenilirliğini merak ettim.
Tabii ki güvenilir, açık kaynak kodlu bir yazılım. Bizzat kendim de kullanıyorum sorun yok.
Tabii ki güvenilir, açık kaynak kodlu bir yazılım. Bizzat kendim de kullanıyorum sorun yok.

Çözüm
Açık kaynak kodlu olduğundan kesinlikle güvenli hocam sadece orijinal siteden indirdiğinizden emin olun.

Kendim Kullanıyorum ve bir zararını görmedim.
Websitelerden değilde Github sayfasından yüklediğinizden emin olun.

Devlet tespit ederse büyük sorunlar yaşama ihtimalimiz var ama devletin bunu tespit etme ihtimali çok çok düşük.

Anladım efendim iyi akşamlar :)

Hem zaten GoodbyeDPI kullanmaya gerek yok şu an bence DC kullanmak yerine başka platformlar var. Başta kullandım fakat sonradan gerekmediğinin düşüncesine kapıldım yine de teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı