GoodbyeDPI Turkey güvenli mi?

eferdr

Centipat
Daha fazla  
Yardımcı olursanız sevinirim. İçindeki EXE dosyalarını tarattım bir sorun yoktu fakat yine de bilgisayarda sürekli çalıştığı için emin olamadim. Yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi günler.

Yardımcı olursanız sevinirim içindeki EXE dosyalarını tarattım bir sorun yoktu fakat yine de bilgisayarda sürekli çalıştığı için emin olamadim yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi günler.

Ek olarak GoodbyeDPI mı? Yoksa GoodbyeDPI turkey mi?

Yardımcı olursanız sevinirim. İçindeki EXE dosyalarını tarattım bir sorun yoktu fakat yine de bilgisayarda sürekli çalıştığı için emin olamadim. Yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi günler.

Ek olarak GoodbyeDPI mı? Yoksa GoodbyeDPI turkey mi?
Program açık kaynak kodlu olduğundan tüm kodu görüp inceleyebilirsiniz. Bazı kullanıcılar VirusTotal'de false positive bildirimi yapsa da bu WinDivert.dll ve WinDivert64.sys dosyalarının fonksiyonlarından dolayı bu şekilde yanlış bir sonuç verebiliyor (bu dosyalar sistemi etkiler). Bu .dll ve .sys dosyaları da açık kaynak kodludur ve incelenebilir, yani tamamen temizdir. İstemeyen ve güvenmeyen kullanıcılar kullanmak zorunda değildir, herkesin kendi seçimidir. Dilerseniz tüm klasörü ya da .zip dosyasını VirusTotal gibi bir sitede taratıp sonuçları inceleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı