Gölge Hayalet Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 645 30 Mayıs 2025 #1 GoodbyeDPI indirip Discord'a girmek istedim fakat bilgisayarda Discord yok. Nasıl gireceğim ben bu siteye? GoodbyeDPI açıyorum hâlâ girmiyor.
GoodbyeDPI indirip Discord'a girmek istedim fakat bilgisayarda Discord yok. Nasıl gireceğim ben bu siteye? GoodbyeDPI açıyorum hâlâ girmiyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.120 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #2 Gölge Hayalet dedi: GoodbyeDPI indirip Discord'a girmek istedim fakat bilgisayarda Discord yok. Nasıl gireceğim ben bu siteye? GoodbyeDPI açıyorum hâlâ girmiyor. Genişletmek için tıkla... DNS değiştirdiniz mi? Artı 0 Eksi
Gölge Hayalet dedi: GoodbyeDPI indirip Discord'a girmek istedim fakat bilgisayarda Discord yok. Nasıl gireceğim ben bu siteye? GoodbyeDPI açıyorum hâlâ girmiyor. Genişletmek için tıkla... DNS değiştirdiniz mi?
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.381 Çözümler 18 Yer Batman 30 Mayıs 2025 #3 GoodbyeDPI Turkey indirmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Gölge Hayalet Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 645 30 Mayıs 2025 #4 ED Crasher dedi: GoodbyeDPI Turkey indirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Zaten onu kullanıyorum. Einstein dedi: DNS değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Türkiye versyonunu kullandığım için gerek yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
ED Crasher dedi: GoodbyeDPI Turkey indirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Zaten onu kullanıyorum. Einstein dedi: DNS değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Türkiye versyonunu kullandığım için gerek yok diye biliyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.120 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #5 Gölge Hayalet dedi: Zaten onu kullanıyorum. Hayır Türkiye versyonunu kullandığım için gerek yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... DNS değiştirip deneyin. Artı 0 Eksi
Gölge Hayalet dedi: Zaten onu kullanıyorum. Hayır Türkiye versyonunu kullandığım için gerek yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... DNS değiştirip deneyin.