Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.040 Çözümler 8 9 Ekim 2024 #1 Goodbyedpi indirdim ve Discord sitesinde çalışıyor. Ama Discord uygulamasına girdiğimde Update failed de kalıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Goodbyedpi indirdim ve Discord sitesinde çalışıyor. Ama Discord uygulamasına girdiğimde Update failed de kalıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Jesse Pinkmann Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 972 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #2 Efrect dedi: Goodbyedpi indirdim ve Discord sitesinde çalışıyor. Ama Discord uygulamasına girdiğimde Update failed de kalıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam programı aç kapa yapınca starting... Demeye başlıyor ama açılmıyor bende de. Cloudflare DNS ile Google'dan kullanıyorum bende Discord'u artık.
Efrect dedi: Goodbyedpi indirdim ve Discord sitesinde çalışıyor. Ama Discord uygulamasına girdiğimde Update failed de kalıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam programı aç kapa yapınca starting... Demeye başlıyor ama açılmıyor bende de. Cloudflare DNS ile Google'dan kullanıyorum bende Discord'u artık.