DarkFurkan00 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #1 Uygulamayı silmeye çalışıyorum. Remove CMD'yi çalıştırdım yaptım CMD diğer konularda gördüğüm kodları yazdım yine silinmedi. Discord'a hala girebiliyorum.
Uygulamayı silmeye çalışıyorum. Remove CMD'yi çalıştırdım yaptım CMD diğer konularda gördüğüm kodları yazdım yine silinmedi. Discord'a hala girebiliyorum.
Sade_Bir_Üye Centipat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #2 Revo Uninstaller uygulamasını indirip oradan silmeyi deneyebilirsin. Ben oradan siliyorum uygulamaları çok pratik oluyor
Revo Uninstaller uygulamasını indirip oradan silmeyi deneyebilirsin. Ben oradan siliyorum uygulamaları çok pratik oluyor
DarkFurkan00 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #3 Sade_Bir_Üye dedi: Revo Uninstaller uygulamasını indirip oradan silmeyi deneyebilirsin. Ben oradan siliyorum uygulamaları çok pratik oluyor. Genişletmek için tıkla... Unlocker diye bir şeyle silmeyi denedim klasörler falan silindi hala PC'de çalışyor bunu nasıl yapacağım.
Sade_Bir_Üye dedi: Revo Uninstaller uygulamasını indirip oradan silmeyi deneyebilirsin. Ben oradan siliyorum uygulamaları çok pratik oluyor. Genişletmek için tıkla... Unlocker diye bir şeyle silmeyi denedim klasörler falan silindi hala PC'de çalışyor bunu nasıl yapacağım.
Sade_Bir_Üye Centipat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #4 DarkFurkan00 dedi: Unlocker diye bir şeyle silmeyi denedim klasörler falan silindi hala PC'de çalışyor bunu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Klasörler silindi derken
DarkFurkan00 dedi: Unlocker diye bir şeyle silmeyi denedim klasörler falan silindi hala PC'de çalışyor bunu nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Klasörler silindi derken
DarkFurkan00 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #5 Sade_Bir_Üye dedi: Klasörler silindi derken. Genişletmek için tıkla... Sade goobydpi olduğu klasör silindi bilgisayarda hala yüklü.
Sade_Bir_Üye dedi: Klasörler silindi derken. Genişletmek için tıkla... Sade goobydpi olduğu klasör silindi bilgisayarda hala yüklü.
Sade_Bir_Üye Centipat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #6 DarkFurkan00 dedi: Sade goobydpi olduğu klasör silindi bilgisayarda hala yüklü. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden kapamayı denediniz mi?
DarkFurkan00 dedi: Sade goobydpi olduğu klasör silindi bilgisayarda hala yüklü. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden kapamayı denediniz mi?
DarkFurkan00 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #7 Sade_Bir_Üye dedi: Görev Yöneticisi'nden kapamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok. Vallaha.
Sade_Bir_Üye dedi: Görev Yöneticisi'nden kapamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok. Vallaha.
iDewzy Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #8 DarkFurkan00 dedi: Sade goobydpi olduğu klasör silindi bilgisayarda hala yüklü. Genişletmek için tıkla... Dosyayı tekrar indirin sonra içindeki service remove yönetici olarak başlatın ve açın silinir sonra klasörü silebilirsiniz.
DarkFurkan00 dedi: Sade goobydpi olduğu klasör silindi bilgisayarda hala yüklü. Genişletmek için tıkla... Dosyayı tekrar indirin sonra içindeki service remove yönetici olarak başlatın ve açın silinir sonra klasörü silebilirsiniz.
Sade_Bir_Üye Centipat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #9 DarkFurkan00 dedi: Yok. Vallaha. Genişletmek için tıkla... e dene
DarkFurkan00 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #10 iDewzy dedi: Dosyayı tekrar indirin sonra içindeki service remove yönetici olarak başlatın ve açın silinir sonra klasörü silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Abi yaptım olmadı be.
iDewzy dedi: Dosyayı tekrar indirin sonra içindeki service remove yönetici olarak başlatın ve açın silinir sonra klasörü silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Abi yaptım olmadı be.