Goodbyidpinin uygulama olduğuna emin misin eğer CMD gibi bir şeyde çalışıyorsa uygulama değil bir koddur o indirttiğim uygulamadan sadece uygulamaları silebilirsiniz.
Goodbyidpinin uygulama olduğuna emin misin eğer CMD gibi bir şeyde çalışıyorsa uygulama değil bir koddur o indirttiğim uygulamadan sadece uygulamaları silebilirsiniz.
Herkese selamlar. Konu ciddi sıkıntılı olduğu için uzun zamandır takip ettiğim Technopat'a sonunda ben de üye oldum
Öncelikle masaüstüne sağ tıklayıp "kısayol oluştur" deyin.
Sonrasında GoodbyeDPI kalsörünün içerisindeki "remove" kelimesi geçen .bat dosyasını seçin ve ileri ileri diyerek tamamlayın.
Masaüstüne oluşturduğunuz kısayola sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" deyin ve açılan CMD'de herhangi bir tuşa basın. Hepsi bu kadar.
NOT: Yönetici olarak çalıştırma işlemi öncesinde Görev Yöneticisinden uygulamaya herhangi bir müdahalede bulunmayın.
kral bendede aynısıydı daha 5dk oldu yaptım şimdi nerden indirdiysen oradan bir tane daha indir aynısı sonra içindeki remove dosyasını o silinmeyen klasörün içine at sonra yönetici olarak çalıştır silinmeyen klasörü ordan cmd açılcak herhangi bir tuşa bas sonra silebilirsin bende öyle sildim sonra o en son yüklediğin goodbyedpı dosyasını rahatlıkla silebilirsin
Olmassa ulaş bana yardımcı olayım