Çözüldü GoodbyeDPI varken Ethernet ile internete bağlanamamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rafarejmaa

Femtopat
Daha fazla  
GoodbyeDPI'yı 2 aydır kullanıyorum son zamanlarda antivirüs programı yüklememe hatta Win Defender kapalı olmasına rağmen sapıtıyor ve internete bağlanmıyor.
Bu videodaki çözümü yaptığımda da sanal ağ kartı tanımlanmayan ağda kalıyor bu sorunun önüne nasıl geçebilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Hocam Windows Defender harici bir virüs koruma programı var mı? Goodbye-DPI'ı Buradan yüklediğinize emin misiniz?

Hocam evet orijinal yerinden indirdim başka bir virüs programı yok.

GoodbyeDPI'yi service remove yaptığım zaman internet geliyor yeniden kurduktan sonra yeniden başlatınca internet yeniden gidiyor, denedim şu an.

Güncelleme GoodbyeDPI klasörünü tamamen sildim, GitHub'dan aynı dosyayı tekrardan indirdim. Ne hikmetse şu an bir sıkıntı yok, res attığımda da çalışıyor.
Hocam Windows Defender harici bir virüs koruma programı var mı? Goodbye-DPI'ı Buradan yüklediğinize emin misiniz?

Hocam evet orijinal yerinden indirdim başka bir virüs programı yok.

GoodbyeDPI'yi service remove yaptığım zaman internet geliyor yeniden kurduktan sonra yeniden başlatınca internet yeniden gidiyor, denedim şu an.

Güncelleme GoodbyeDPI klasörünü tamamen sildim, GitHub'dan aynı dosyayı tekrardan indirdim. Ne hikmetse şu an bir sıkıntı yok, res attığımda da çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı