GoodByeDPI ve DNSCrypt GUI

m231

Kilopat
Yer
Belgrade, RS
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus N550JX i7-4720HQ 16GB DDR3 4GB GTX950M
Dell Inspiron 14 i712th Gen 32GB DDR4 Iris xe GPU
Meslek
C++ SW Engineer
İnternet sansürünü aşmak için birçoğumuz VPN kullanıyoruz. Haliyle bu da internet hızını düşürürken bağlantı güvenliği konusunda soru işaretleri oluşmasına sebep olabiliyor özellikle hazır VPN sistemlerinde. Herkes VPN sunucusu kurmayı bilmeyebilir ya da istemeyebilir. Engellemeyi aşmak için GoodByeDPI kullanılabilir ama artık DNSCrypt olmadan işe yaramamaya başladı. Bu nedenle ikisini birleştirip ayarlamalarını yapabileceğimiz, sistem başlangıcında çalışma, otomatik çalışma saatleri ayarlayabileceğimiz bir arayüz oluşturdum.
Not: İndirdikten sonra arşivi adında boşluk olan dizinlere çıkartmayın program çalışmayacaktır. Ek olarak programın çalışması için gereken Visual C++ 2015 paketi arşivin içerisinde gelmektedir.

İndir

Kaynak kodu

[IMG='width:596px;']http://store.donanimhaber.com/f0/95/72/f095727e2ecd132158586bc33dd1fc4c.jpg[/IMG]

Neyle yaptın? Güzel olmuş.
C++ ve Qt Framework 5.11.1 ile yaptım.
GUI for GoodByeDPI programına sonunda güncelleme kontrolü ekleyebildim

• Artık güncelleme mevcut olduğunda ilgili butona tıklayınca varsayılan tarayıcıya direkt indirme linkini gönderecek.
  • DNSCrypt-proxy log çıktısı için yazdğım fonksiyonu optimize edip uzun süreli kullanımlarda programın performansının düşmesini önledim.
  • Windows DNS adresini değiştirmek için cmd ve netsh aracını kullandım (cmd devre dışı ise dns adresini elle değiştirmek gerekiyor).
  • Çalıştırılabilir dosya MSVC2015 x86 ile derlendi, 3rd party bileşenler (dnscrypt-proxy ve goodbyedpi) kullanılan OS mimarisine göre uygun olan açılacak. (x86->x86, x64->x86_64 gibi)

İndir:
https://github.com/cheytacllc/GUI-for-GoodbyeDPI/releases/download/1.10/GoodByeDPI_GUI.zip

Kaynak kodu ve Dökümantasyon:
cheytacllc/GUI-for-GoodbyeDPI

Son düzenleme:
Bu program hala çalışıyor mu? Bir de VirusTotal çıktısını koyar mısınız?

program güncel mi?
Merhaba, uygulamayı yaptıktan sonra github kullanıcı adımı güncellemiştim ama açtığım konulardaki bağlantıları güncellemeyi unutmuşum. Uygulama çalışıyor görünüyor ama işlevini yerine getirebiliyor mu deneyemedim. Güncellenmiş bağlantılar aşağıdadır:

Cevaplamak için 5 senelik skoru bozmuşsun reis sağ ol.

Ben bu programı kullanıyorum da Win de. Linux de alternatiflerinin nasıl kullanıldığını anlamadım.
Özellikle Arch repo larına eklenmiş fakat çalışması ayarlarını anlamadım sayfasından.
Goodbyedpi için hiçbir ayar yapmıyorum. Exe ye basıyorum o DOS ekranında duruyor ben sorunsuz geziyom. İp değişmiyor dabikine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…