sasasis Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #1 Bilgisayarda Ethernet bağlı GoodbyeDPI da çalışmıyor bilgisayarda. VPN açıyorum yine de Discord'u açamıyorum. Eskiden oluyordu. Ne yapablirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2025
Bilgisayarda Ethernet bağlı GoodbyeDPI da çalışmıyor bilgisayarda. VPN açıyorum yine de Discord'u açamıyorum. Eskiden oluyordu. Ne yapablirim?
H Hyrex3734 Femtopat Katılım 13 Ağustos 2025 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #2 sasasis dedi: Bilgisayarda Ethernet bağlı GoodbyeDPI da çalışmıyor bilgisayarda. VPN açıyorum yine de Discord'u açamıyorum. Eskiden oluyordu. Ne yapablirim? Genişletmek için tıkla... GoodByeDPI'ın diğer alternatiflerini denedin mi?
sasasis dedi: Bilgisayarda Ethernet bağlı GoodbyeDPI da çalışmıyor bilgisayarda. VPN açıyorum yine de Discord'u açamıyorum. Eskiden oluyordu. Ne yapablirim? Genişletmek için tıkla... GoodByeDPI'ın diğer alternatiflerini denedin mi?
T Tux992 Femtopat Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #3 sasasis dedi: Bilgisayarda Ethernet bağlı GoodbyeDPI da çalışmıyor bilgisayarda. VPN açıyorum yine de Discord'u açamıyorum. Eskiden oluyordu. Ne yapablirim? Genişletmek için tıkla... Bu yönteme bakabilirsin söyle çalışıyor bir tane Proton VPN girip wireguard conf dosyası alıyorsun sonra o dosyayı wiresock da açıp VPN baslatıyorsun ve hangi uygulmayı istiyorsan onu seçip sadece VPN o uygulmada çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sasasis dedi: Bilgisayarda Ethernet bağlı GoodbyeDPI da çalışmıyor bilgisayarda. VPN açıyorum yine de Discord'u açamıyorum. Eskiden oluyordu. Ne yapablirim? Genişletmek için tıkla... Bu yönteme bakabilirsin söyle çalışıyor bir tane Proton VPN girip wireguard conf dosyası alıyorsun sonra o dosyayı wiresock da açıp VPN baslatıyorsun ve hangi uygulmayı istiyorsan onu seçip sadece VPN o uygulmada çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et