rq1ex Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 20 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar Discord'a GoodbyeDPI ile girebiliyorum ama sadece GoodbyeDPI olunca Roblox acılmıyor Roblox icinde WARP acıyorum ama WARP acınca Discord yüklenmiyor. Superonline için ne yapmalıyım?
Arkadaşlar Discord'a GoodbyeDPI ile girebiliyorum ama sadece GoodbyeDPI olunca Roblox acılmıyor Roblox icinde WARP acıyorum ama WARP acınca Discord yüklenmiyor. Superonline için ne yapmalıyım?
Çözüm rq1ex 20 Nisan 2025 wraxos woo dedi: Bilgisayar DNS'ini AdGuard'ın DNS olarak değiştir ücretsiz en iyi DNS. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Arkadaşlar nasıl bilmiyorum ama service remove yapıp ağ ayarlarından DNS'i 1.1.1.1, 1.0.0.1 yaptım programsız her şey açılıyor.
wraxos woo dedi: Bilgisayar DNS'ini AdGuard'ın DNS olarak değiştir ücretsiz en iyi DNS. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Arkadaşlar nasıl bilmiyorum ama service remove yapıp ağ ayarlarından DNS'i 1.1.1.1, 1.0.0.1 yaptım programsız her şey açılıyor.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.330 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #11 GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com Artı 0 Eksi
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com
ArdaAhmet Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Denizli 20 Nisan 2025 #12 rq1ex dedi: Nereden. Genişletmek için tıkla... GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com Artı 0 Eksi
rq1ex dedi: Nereden. Genişletmek için tıkla... GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com
KS KS rq1ex Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 20 Nisan 2025 #13 ArdaAhmet dedi: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com Genişletmek için tıkla... Denedim Discord calısıyor ama Roblox calısmıyor. ubiiyy dedi: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com Genişletmek için tıkla... Denedim Discord calısıyor ama Roblox calısmıyor. Artı 0 Eksi
ArdaAhmet dedi: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com Genişletmek için tıkla... Denedim Discord calısıyor ama Roblox calısmıyor. ubiiyy dedi: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com Genişletmek için tıkla... Denedim Discord calısıyor ama Roblox calısmıyor.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.330 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #14 rq1ex dedi: Denedim Discord calısıyor ama Roblox calısmıyor. Denedim Discord calısıyor ama Roblox calısmıyor. Genişletmek için tıkla... Bütün dosyaları tek tek yönetici olarak çalıştırıp denedin mi? Artı 0 Eksi
rq1ex dedi: Denedim Discord calısıyor ama Roblox calısmıyor. Denedim Discord calısıyor ama Roblox calısmıyor. Genişletmek için tıkla... Bütün dosyaları tek tek yönetici olarak çalıştırıp denedin mi?
KS KS rq1ex Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 20 Nisan 2025 #15 ubiiyy dedi: Bütün dosyaları tek tek yönetici olarak çalıştırıp denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Bütün dosyaları tek tek yönetici olarak çalıştırıp denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.330 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #16 rq1ex dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Böyle olmamalıydı . Artı 0 Eksi
ArdaAhmet Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Denizli 20 Nisan 2025 #17 Bilgisayarı açınca otomatik açılan verisyonu mu kurdun. Artı 0 Eksi
KS KS rq1ex Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 20 Nisan 2025 #18 ubiiyy dedi: Böyle olmamalıydı . Genişletmek için tıkla... Uzun süre denedim hepsi bilgisayarı açıp kapattımda ama sonuç hep aynı. ArdaAhmet dedi: Bilgisayarı açınca otomatik açılan verisyonu mu kurdun. Genişletmek için tıkla... İlk onu denedim sonra onu silip uygulama denedim hala aynı olunca ikisini birden denedim ama sonuç aynı. (evet hepsini tek tek) Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Böyle olmamalıydı . Genişletmek için tıkla... Uzun süre denedim hepsi bilgisayarı açıp kapattımda ama sonuç hep aynı. ArdaAhmet dedi: Bilgisayarı açınca otomatik açılan verisyonu mu kurdun. Genişletmek için tıkla... İlk onu denedim sonra onu silip uygulama denedim hala aynı olunca ikisini birden denedim ama sonuç aynı. (evet hepsini tek tek)
ArdaAhmet Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Denizli 20 Nisan 2025 #19 rq1ex dedi: Uzun süre denedim hepsi bilgisayarı açıp kapattımda ama sonuç hep aynı. İlk onu denedim sonra onu silip uygulama denedim hala aynı olunca ikisini birden denedim ama sonuç aynı. (evet hepsini tek tek) Genişletmek için tıkla... Ben de bilgisayar açılan versiyonu kurunca düzelmişti onun dışında başka bir şey var mı bilmiyorum. Muhtemelen Superonline ile alakalı. Artı 0 Eksi
rq1ex dedi: Uzun süre denedim hepsi bilgisayarı açıp kapattımda ama sonuç hep aynı. İlk onu denedim sonra onu silip uygulama denedim hala aynı olunca ikisini birden denedim ama sonuç aynı. (evet hepsini tek tek) Genişletmek için tıkla... Ben de bilgisayar açılan versiyonu kurunca düzelmişti onun dışında başka bir şey var mı bilmiyorum. Muhtemelen Superonline ile alakalı.
KS KS rq1ex Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 20 Nisan 2025 #20 ArdaAhmet dedi: Ben de bilgisayar açılan versiyonu kurunca düzelmişti onun dışında başka bir şey var mı bilmiyorum. Muhtemelen Superonline ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Superonline ile yapılan konulara baktım herkeste sorun aynı genel olarak. Artı 0 Eksi
ArdaAhmet dedi: Ben de bilgisayar açılan versiyonu kurunca düzelmişti onun dışında başka bir şey var mı bilmiyorum. Muhtemelen Superonline ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Superonline ile yapılan konulara baktım herkeste sorun aynı genel olarak.