rq1ex Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 20 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar Discord'a GoodbyeDPI ile girebiliyorum ama sadece GoodbyeDPI olunca Roblox acılmıyor Roblox icinde WARP acıyorum ama WARP acınca Discord yüklenmiyor. Superonline için ne yapmalıyım?
Arkadaşlar Discord'a GoodbyeDPI ile girebiliyorum ama sadece GoodbyeDPI olunca Roblox acılmıyor Roblox icinde WARP acıyorum ama WARP acınca Discord yüklenmiyor. Superonline için ne yapmalıyım?
Çözüm rq1ex 20 Nisan 2025 wraxos woo dedi: Bilgisayar DNS'ini AdGuard'ın DNS olarak değiştir ücretsiz en iyi DNS. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Arkadaşlar nasıl bilmiyorum ama service remove yapıp ağ ayarlarından DNS'i 1.1.1.1, 1.0.0.1 yaptım programsız her şey açılıyor.
wraxos woo dedi: Bilgisayar DNS'ini AdGuard'ın DNS olarak değiştir ücretsiz en iyi DNS. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Arkadaşlar nasıl bilmiyorum ama service remove yapıp ağ ayarlarından DNS'i 1.1.1.1, 1.0.0.1 yaptım programsız her şey açılıyor.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.229 Makaleler 1 Çözümler 12 20 Nisan 2025 #21 rq1ex dedi: Uzun süre denedim hepsi bilgisayarı açıp kapattımda ama sonuç hep aynı. İlk onu denedim sonra onu silip uygulama denedim hala aynı olunca ikisini birden denedim ama sonuç aynı. (evet hepsini tek tek) Genişletmek için tıkla... Bilgisayar DNS'ini AdGuard'ın DNS olarak değiştir ücretsiz en iyi DNS. Artı 0 Eksi
rq1ex dedi: Uzun süre denedim hepsi bilgisayarı açıp kapattımda ama sonuç hep aynı. İlk onu denedim sonra onu silip uygulama denedim hala aynı olunca ikisini birden denedim ama sonuç aynı. (evet hepsini tek tek) Genişletmek için tıkla... Bilgisayar DNS'ini AdGuard'ın DNS olarak değiştir ücretsiz en iyi DNS.
KS KS rq1ex Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 20 Nisan 2025 #22 wraxos woo dedi: Bilgisayar DNS'ini AdGuard'ın DNS olarak değiştir ücretsiz en iyi DNS. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Arkadaşlar nasıl bilmiyorum ama service remove yapıp ağ ayarlarından DNS'i 1.1.1.1, 1.0.0.1 yaptım programsız her şey açılıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
wraxos woo dedi: Bilgisayar DNS'ini AdGuard'ın DNS olarak değiştir ücretsiz en iyi DNS. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Arkadaşlar nasıl bilmiyorum ama service remove yapıp ağ ayarlarından DNS'i 1.1.1.1, 1.0.0.1 yaptım programsız her şey açılıyor.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.229 Makaleler 1 Çözümler 12 20 Nisan 2025 #23 rq1ex dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... Linkteki videodaki adımları izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayrıca adamın 170 ile başlayan 2 kod yazdığı yere AdGuard güncel DNS yazın. Güncel DNS 94.140.14.14 and 94.140.15.15 Artı 0 Eksi
rq1ex dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... Linkteki videodaki adımları izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayrıca adamın 170 ile başlayan 2 kod yazdığı yere AdGuard güncel DNS yazın. Güncel DNS 94.140.14.14 and 94.140.15.15
KS KS rq1ex Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 20 Nisan 2025 #24 Sorun çözüldü Artı 0 Eksi
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.229 Makaleler 1 Çözümler 12 20 Nisan 2025 #25 rq1ex dedi: Nasıl? Arkadaşlar nasıl bilmiyorum ama service remove yapıp ağ ayarlarından DNS'i 1.1.1.1, 1.0.0.1 yaptım programsız her şey açılıyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim şeyi yapmışsınız o girdiğiniz DNS cloudfireın DNS'i benim önerim AdGuard kullanmanız. AdGuard geçmişi cloudfire göre daha temiz ayrıca AdGuard reklam engelleme özelliği de sunuyor. Bu demek değildir cloudfire kullanmayın cloudfireda güzeldir ama AdGuard 1 tık daha iyi. Artı 0 Eksi
rq1ex dedi: Nasıl? Arkadaşlar nasıl bilmiyorum ama service remove yapıp ağ ayarlarından DNS'i 1.1.1.1, 1.0.0.1 yaptım programsız her şey açılıyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim şeyi yapmışsınız o girdiğiniz DNS cloudfireın DNS'i benim önerim AdGuard kullanmanız. AdGuard geçmişi cloudfire göre daha temiz ayrıca AdGuard reklam engelleme özelliği de sunuyor. Bu demek değildir cloudfire kullanmayın cloudfireda güzeldir ama AdGuard 1 tık daha iyi.
KS KS rq1ex Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 20 Nisan 2025 #26 wraxos woo dedi: Dediğim şeyi yapmışsınız o girdiğiniz DNS cloudfireın DNS'i benim önerim AdGuard kullanmanız. AdGuard geçmişi cloudfire göre daha temiz ayrıca AdGuard reklam engelleme özelliği de sunuyor. Bu demek değildir cloudfire kullanmayın cloudfireda güzeldir ama AdGuard 1 tık daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bu bozulursa deneyeceğim. Artı 0 Eksi
wraxos woo dedi: Dediğim şeyi yapmışsınız o girdiğiniz DNS cloudfireın DNS'i benim önerim AdGuard kullanmanız. AdGuard geçmişi cloudfire göre daha temiz ayrıca AdGuard reklam engelleme özelliği de sunuyor. Bu demek değildir cloudfire kullanmayın cloudfireda güzeldir ama AdGuard 1 tık daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bu bozulursa deneyeceğim.
ArdaAhmet Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Denizli 20 Nisan 2025 #27 rq1ex dedi: Bu bozulursa deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız Roblox'ta ismin ne arkadaş ekleyeyim istersen belki bir ara oyun falan oynarız. Artı 0 Eksi
rq1ex dedi: Bu bozulursa deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız Roblox'ta ismin ne arkadaş ekleyeyim istersen belki bir ara oyun falan oynarız.