Çözüm GoodbyeDPI ve Zapret Çalışmıyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fir4tozden

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Fullstack & MERN Stack Developer
6 Mayıs 2025 itibariyle ISS'ler DNS sorgularımızı da incelemeye başladı. Bunun sonucunda Zapret ve GoodbyeDPI araçlarında bir çok kişi sorun yaşıyor.

GoodbyeDPI'ı hızlı ve arka planda çalışacak bir şekilde çalıştıran bir betik hazırladım. Açık kaynak olduğu için güvenle kullanabilirsiniz. Zapret için ise ayrı bir dokümana yönlendireceğim çünkü detaylı bir konu.

GoodbyeDPI
1- GoodbyeDPI'ın sayfasına gidin: GitHub - fir4tozden/goodbyedpi: Make GoodbyeDPI a startup application and run it in the background.
2- Releases bölümünden son sürümü seçin
3- Source code'u indirin
4- Dosyayı 'Belgelerim' içerisine atın
5- Zip'i çıkarın ve daha sonra Zip'i silin
6- Çıkarttığınız klasör içerisindeki install.bat dosyasını çalıştırın

Zapret
Bunun kurulumu çok uzun olduğundan kendi yazmış olduğu dokümana yönlendireceğim. Çünkü bu dokümanı bazı durumlarda güncellemem gerekebiliyor. Tıpkı bugün yaşanan yeni erişim engeli yöntemlerinin uygulanma durumu gibi.

Kurulum Adımları: Install Zapret | Keift

GoodbyeDPI ve Zapret'in kurulum adımlarını videolu haliyle de gösterdim.

GoodbyeDPI:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Zapret:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de nedense 3-4 gün önce GoodbyeDPI çöktü ve düne kadar hiç çalışmadı. Yine de yardımcı olmaya çalışmışsın, sağolasın.

Saatlerdir Goodbyedpi ile uğraşıyordum, bozuldu sanmıştım. Meğerse dediğiniz ISS mevzusu varmış. Yönteminizi uyguladığımda Discord açıldı, çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…