Çözüm GoodbyeDPI veya VPN olmadan Discord'a girme

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
GoodbyeDPI veya VPN kullanmadan Discord'a girebilmek için ilk önce Microsoft Edge'yi açıp ayarlara girin.

1732643550389.png

Daha sonra arama yerine "güvenli DNS" yazıp çıkan "güvenlik" bölümüne girin.

1732643618950.png

Güvenlik bölümüne girdikten sonra "web sitelerinin ağ adreslerini arama yöntemini belirlemek için güvenli DNS kullanın" seçeneğini aktif edip, "hizmet sağlayıcısı seçin" yazan yeri seçin. Seçtikten sonra aşağıdaki kutucuktan "opendns" yazanı seçin. Alternatif olarak Cloudflare'da seçilebilir.

1732643739267.png

Seçtikten sonra Edge'yi kapatıp tekrardan açın ve artık Discord'a girilebilir.

1732643814854.png

Resme fazla takılmayın Discord'a girilebildiğini gösterebilmek için böyle bir ekran görüntüsü alıp koydum :D

Uygulamayı kullanmak isteyenler bunun yerine bilgisayar ayarlarından DNS ayarlayıp uygulama ile de giriş yapabilirsiniz hem AdGuard gibi bir DNS server ı kullanırsanız reklamlarda engellenir.

GoodbyeDPI veya VPN kullanmadan Discord'a girebilmek için ilk önce Microsoft Edge'yi açıp ayarlara girin.

Eki Görüntüle 2360938

Eki Görüntüle 2360939

Güvenlik bölümüne girdikten sonra "web sitelerinin ağ adreslerini arama yöntemini belirlemek için güvenli DNS kullanın" seçeneğini aktif edip, "hizmet sağlayıcısı seçin" yazan yeri seçin. Seçtikten sonra aşağıdaki kutucuktan "opendns" yazanı seçin. Alternatif olarak Cloudflare'da seçilebilir.

Eki Görüntüle 2360943

Eki Görüntüle 2360944

Resme fazla takılmayın Discord'a girilebildiğini gösterebilmek için böyle bir ekran görüntüsü alıp koydum :D
Profiliniz çok güzelmiş, ayrıca elinize sağlık.

@830349
Siz hangi ISS yi kullanıyorsunuz?
Bunu hangi internet sağlayıcısı ile denediğinizde girilebiliyor... Bunu da öğrenebilmek amacı ile soruyorum. :)

Sanırım tunelleme mantığını kullanmak için Edge uzerindne girmeyi anlatmışsınız faydalı olmuş. Teşekkürler.

Eki Görüntüle 2360938

Eki Görüntüle 2360939

Güvenlik bölümüne girdikten sonra "web sitelerinin ağ adreslerini arama yöntemini belirlemek için güvenli DNS kullanın" seçeneğini aktif edip, "hizmet sağlayıcısı seçin" yazan yeri seçin. Seçtikten sonra aşağıdaki kutucuktan "OpenDNS" yazanı seçin. Alternatif olarak Cloudflare'da seçilebilir.

Eki Görüntüle 2360943

Eki Görüntüle 2360944

Hocam bu şekilde telefondan denesek olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı