Geçen gün GoodbyeDPI indirdim (TR hali) bugün saat 2 de GoodbyeDPI'ı çalıştırdım sonra akşam masaüstüne baktığımda böyle bir şey gördüm, ne yapmam gerekir?
Geçen gün GoodbyeDPI indirdim (TR hali) bugün saat 2 de GoodbyeDPI'ı çalıştırdım sonra akşam masaüstüne baktığımda böyle bir şey gördüm, ne yapmam gerekir?
Dosyayı açtım içinde bir tek bu yazı var, ya da benim anlamadığım bir şey de olabilir. Çok bilgili değilim bu konularda. Nereye yüklemem gerekir dosyayı?
Her yazılım algılanmayabir. Diğer arkadaşlar da görüşlerini bildirsinler. Sonrasında eğer ki olumlu cevaplar gelmezse sizin için en iyisi cihazı sıfırlamak olacaktır.
Virüs tarama yaptım ancak bir şey çıkmadı, format atmam mı doğru olur?
Dosyayı açtım içinde bir tek bu yazı var, ya da benim anlamadığım bir şey de olabilir. Çok bilgili değilim bu konularda. Nereye yüklemem gerekir dosyayı?
İndirdiğiniz kaynagı paylasırsanız One göre bir şeyler diyebiliriz. GitHub üzerinden ya da proje sahibinin Technopat konusundan aldıysanız sorun yoktur. Herhangi bir YT videosunun açıklama kısmından aldı iseniz problem olabilir.