GoodbyeDPI yönetici yazısı nedir?

Dediğiniz yönerge talimatını derlenmiş son sürüm ZIP dosyasında göremedim. Dosya konumunu paylasır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi GitHub sayfasından indirdiğinizden emin olun.

Bu linkten indirdim evet.

Sadece dosyanın içindeki şu seçili olanı masaüstüne atıp çalıştırmayı denemiştim.

Dosya Ekleri

• resim_2024-12-01_190220127.png
    25,5 KB · Görüntüleme: 35
@Strange17, masaüstüne taşımayın. Direkt olarak dosya konumundan başlatın. Taşımak istiyorsanız sağ tık ile masaüstüne kısayol oluşturun.

Dediğiniz yönerge talimatını derlenmiş son sürüm ZIP dosyasında göremedim. Dosya konumunu paylasır mısınız?

Programı 1 ay önce kurmuştum şu an kurulu değil ama Türkçe yönergeleri olduğuna eminim. Herhangi bir sıkıntı olmaz ama için rahat değilse malwarebytes+kaspersky ile tarama yapın muhtemelen goodbyedpi'ın universal sürümündeki dosyaları silecektir.

@Strange17, masaüstüne taşımayın. Direkt olarak oradan başlatın. Taşımak istiyorsanız sağ tık ile masaüstüne kısayol oluşturun.
Eki Görüntüle 2364647

Çalıştırmakta sıkıntı yok, öyle yapacağımı sonradan fark ettim. Benim oluşturmadığım yazı dosyasını görünce sormak istedim sadece.

Dosyayı herhangi bir yere upload eder misin? Ben açarım.

Olmuş olması lazım

Silin geçin. Virüs değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…