servnnz Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #1 GoodbyeDPI indirdim ve yeniden başladıktan sonra CMD 3 kere açılıp kapandı. Normal mi?
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.501 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi 30 Haziran 2025 #2 servnnz dedi: GoodbyeDPI indirdim ve yeniden başladıktan sonra CMD 3 kere açılıp kapandı. Normal mi? Genişletmek için tıkla... "Service_install" dosyasına bastıysanız normal.
servnnz dedi: GoodbyeDPI indirdim ve yeniden başladıktan sonra CMD 3 kere açılıp kapandı. Normal mi? Genişletmek için tıkla... "Service_install" dosyasına bastıysanız normal.
neroforte35 Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 239 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RTX 3060 Ti GDDR6X Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #3 servnnz dedi: GoodbyeDPI indirdim ve yeniden başladıktan sonra CMD 3 kere açılıp kapandı. Normal mi? Genişletmek için tıkla... evet, goodbyedpi cmd dosyası üzerinden açılıyor zaten
servnnz dedi: GoodbyeDPI indirdim ve yeniden başladıktan sonra CMD 3 kere açılıp kapandı. Normal mi? Genişletmek için tıkla... evet, goodbyedpi cmd dosyası üzerinden açılıyor zaten
servnnz Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #4 neroforte35 dedi: evet, goodbyedpi cmd dosyası üzerinden açılıyor zaten Genişletmek için tıkla... tamamdir teşekkürler ve konudan alakasız ama bi soru sorucaktım benim işlemcim bostayken ve oyundayken aynı derecede hiç degismiyo bir sorun mu var hep 55 de geziyo fan sesi ve hızıda aynı oluyor
neroforte35 dedi: evet, goodbyedpi cmd dosyası üzerinden açılıyor zaten Genişletmek için tıkla... tamamdir teşekkürler ve konudan alakasız ama bi soru sorucaktım benim işlemcim bostayken ve oyundayken aynı derecede hiç degismiyo bir sorun mu var hep 55 de geziyo fan sesi ve hızıda aynı oluyor