Merhaba ben goodnote5 ücretsiz kullanıyorum 3 not defteri veriyor ama sitede bu yazıyı gördüm bu tarihten itibaren artıkın 3 not defterinde mi kullanmayacağım acaba ücretsiz kullanma yasak mı geliyor acaba.
Ödemesiz dönem 9 Ağustos 2023 (Goodnotes 6'nın lansman tarihi) ile 11 Eylül 2023 00:00 GMT+0 (kesinti tarihi) arasındadır. Dönemden sonra GoodNotes 5'i kullanmaya devam etmek istiyorsanız, GoodNotes menüsü > Tüm Özelliklerin Kilidini Aç'tan kesme tarihinden önce tam GoodNotes 5'in kilidini açmanız gerekir.
GoodNotes 5'in ücretsiz sürümüne bağlı kalma isteğinizi kabul etsek de, lütfen kesme tarihinde Goodnotes 6'nın ücretsiz planına otomatik bir yükseltmenin gerçekleşeceğini ve size ücretsiz GoodNotes 5'te bulunmayan bir dizi yeni özellik sunacağını unutmayın:
Merhaba ben goodnote5 ücretsiz kullanıyorum 3 not defteri veriyor ama sitede bu yazıyı gördüm bu tarihten itibaren artıkın 3 not defterinde mi kullanmayacağım acaba ücretsiz kullanma yasak mı geliyor acaba.
Birde goodnote5 önceden satın almadıysam şimdi almaya kalksak 6 yı alabiliyoruz gibi birşeyler var acaba 11 eylüle kadar 5 sürümünü alabilir miyim acaba yoksa 5 sürümünü al dedimi para boşa mı gider cevabınız için teşekkür ederim kusura bakmayın bilgim yok bu konularda.