GoodNotes 6 güncellemesi

Merhaba bende goodnote5 tam sürümü satın almak istiyorum alabilir miyim uyguladan girdimi 300 TL yazıyor oradan satın alsam goodnote 5 tam sürüm kullanabilir miyim acaba yoksa GoodNote 6 aldıracak anlamadım.
Daha önceden GoodNotes 5 satın almadıysan GoodNotes 5'i alamazsın çünkü GoodNotes'in eski sürümü. Daha önceden abonelik almadıysan GoodNotes 6'yı alacaksın

Daha önceden GoodNotes 5 satın almadıysan GoodNotes 5'i alamazsın çünkü GoodNotes'in eski sürümü. Daha önceden abonelik almadıysan GoodNotes 6'yı alacaksın.

Bende goodnote5 uygulaması 1 ay önce indirdim ayarlar bölümüne girdimi tam sürümü kilidini aç diyor ve 300 TL yazıyor tıklasam parayı yatırsam alamam mı para boşa mı gider yani cevaplarsanız çok sevinirim.

Aynı sorunla şimdi karşılaştım. Resmen dolandırıcılık başka bir şey değil. GoodNotes 5 alırken tek seferlik diye her yerde yazıyor. Bir güncellemeyi tekrar satmak sahtekarlıktan öte değil.

5'i kullanmaya devam edebilirsiniz ki her büyük güncellemede bunu yapıyorlardı zaten.

GoodNotes 5 desteğini iOS 18 güncellemesi geldiği anda keseceklerini söylemişler. Zorla alacaksınız diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…