eobard thawne 0
Hectopat
iPad aldım ama hangi not uygulamasını kullanacağım hakkında kafam çok karışık güncel olarak kullanan varsa veya bilen artılarını eksilerini anlatırsa çok sevinirim.
iPad aldım ama hangi not uygulamasını kullanacağım hakkında kafam çok karışık güncel olarak kullanan varsa veya bilen artılarını eksilerini anlatırsa çok sevinirim.
Goodnotes kullanıyorum daha keşke bu da olsaydı dediğim bir özellik olmadı açıkçası.iPad aldım ama hangi not uygulamasını kullanacağım hakkında kafam çok karışık güncel olarak kullanan varsa veya bilen artılarını eksilerini anlatırsa çok sevinirim.
takılma sorunu yaşadın mı ve icloud eşitleme problemiGoodnotes kullanıyorum daha keşke bu da olsaydı dediğim bir özellik olmadı açıkçası.
Onun dışında Goodnotes seçme nedeim Notability’nin sürekli zam yaptığını duymamdı.
Goodnotesa yılda 370 gibi bir rakam ile sahip olabiliyorsunuz açıkçası büyük rahatlık sağlıyor.
Hiç takılma problemi yaşamadım. Sadece bir keresinde İpados 26’nın pencere özelliğini kullanırken uygulamaya geri döndüğümde yazarken hafif gecikme oldu ancak kapat aç yaptığımda düzeldi. Muhtemelen Beta sürüm kullanmamdan kaynaklı oldu ve yeni gelen 2 sürümde de bir daha yaşamadım. Ayrıca iCloud için de aynı şekilde sorun yaşamadım.takılma sorunu yaşadın mı ve icloud eşitleme problemi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.