GoodNotes6 vs Notability

iPad aldım ama hangi not uygulamasını kullanacağım hakkında kafam çok karışık güncel olarak kullanan varsa veya bilen artılarını eksilerini anlatırsa çok sevinirim.

Freenotes kullan bunlardaki çoğu özelliği ücretsiz veriyor sadece reklam gösteriyor oda 3 günde 1 kere. Reklamlarda sadece uygulamayı açarken.

iPad aldım ama hangi not uygulamasını kullanacağım hakkında kafam çok karışık güncel olarak kullanan varsa veya bilen artılarını eksilerini anlatırsa çok sevinirim.
Goodnotes kullanıyorum daha keşke bu da olsaydı dediğim bir özellik olmadı açıkçası.

Onun dışında Goodnotes seçme nedeim Notability’nin sürekli zam yaptığını duymamdı.

Goodnotesa yılda 370 gibi bir rakam ile sahip olabiliyorsunuz açıkçası büyük rahatlık sağlıyor.

Goodnotes kullanıyorum daha keşke bu da olsaydı dediğim bir özellik olmadı açıkçası.

Onun dışında Goodnotes seçme nedeim Notability’nin sürekli zam yaptığını duymamdı.

Goodnotesa yılda 370 gibi bir rakam ile sahip olabiliyorsunuz açıkçası büyük rahatlık sağlıyor.
takılma sorunu yaşadın mı ve icloud eşitleme problemi

takılma sorunu yaşadın mı ve icloud eşitleme problemi
Hiç takılma problemi yaşamadım. Sadece bir keresinde İpados 26’nın pencere özelliğini kullanırken uygulamaya geri döndüğümde yazarken hafif gecikme oldu ancak kapat aç yaptığımda düzeldi. Muhtemelen Beta sürüm kullanmamdan kaynaklı oldu ve yeni gelen 2 sürümde de bir daha yaşamadım. Ayrıca iCloud için de aynı şekilde sorun yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı