Goodram DDR5 RAM'ler alınır mı?

Bütçe
6750 TL

İsmail Evece

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Anakart
B650 TOMAHAWK
İşlemci
R9 7900
2. el piyasası ve sıfır piyasası da oldukça ucuz olan Goodram neden bu kadar ucuz? Yapacağım işler Blender, Unreal Engine 5 ile oyun geliştirme falan. Bu RAM'ler sorun çıkartabilir mi? Mesela Blender da en küçük bir kusur da uygulama anında kapanıyor, veya bu RAM'ler mavi ekran gibi sorunları tetikleyebilir mi?

Mecbur kalınmadıkça alınacak bir marka değil bana göre. İş görür ayrı alınır mı ayrı konu.

Kingston-Gskill-Corsair-Xpg-Mushkin-Team-Apacer-Patriot-Crucial gibi birçok iyi marka var alternatif olarak.

Uygun fiyat istiyorsan Team-Mushkin-Patriot da uygun ve kalitelidir onlara yönebilirsin.

Son düzenleme:
Goodram ile ilgili olumsuz bir yorum görmedim ve internette kötü Goodram ile yaşanmış kötü bir senaryoya da rastlamadığım için Goodram aldım. Goodram bilgisayarımın BIOS'unda "UNKNOWN"(bilinmeyen) olarak görünüyor. Fabrikasyon olarak içerisinde 1 adet XMP ayarı mevcut onu uyguladım 6800MHz'de sorunsuz kullanıyorum. Fakat bu RAM kitini BOOT ettirmek gerçekten çok uğraştırdı ama en sonunda tam şekilde çalışıyorlar, DDR5 RAM'den iyi düzeyde anlayan ve olası boot etmeme durumlarında ne yapılması gerektiğini bilen kişilere tavsiye ederim biraz uğraştırıyor ancak en sonunda vadettiği performansı veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı