HamzaAts Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 771 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #1 Yukarıdada belirttiğim gibi iki ürününde 32 GB CL18 3600 MHz RAM'lerini almayı planlıyorum sizce hangisini tercih etmeliyim?
Yukarıdada belirttiğim gibi iki ürününde 32 GB CL18 3600 MHz RAM'lerini almayı planlıyorum sizce hangisini tercih etmeliyim?
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #2 G.Skill daha yaygın kullanılıyor bildiğim kadarı ile ben alacak olsam G.Skill seçerdim ama farklı markaların RAM'lerine de bak bence.
G.Skill daha yaygın kullanılıyor bildiğim kadarı ile ben alacak olsam G.Skill seçerdim ama farklı markaların RAM'lerine de bak bence.
G Gorkem461 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 628 Çözümler 1 7 Aralık 2022 #3 Paper.C dedi: G.Skill daha yaygın kullanılıyor bildiğim kadarı ile ben alacak olsam G.Skill seçerdim ama farklı markaların RAM'lerine de bak bence. Genişletmek için tıkla... G.Skill daha iyi.
Paper.C dedi: G.Skill daha yaygın kullanılıyor bildiğim kadarı ile ben alacak olsam G.Skill seçerdim ama farklı markaların RAM'lerine de bak bence. Genişletmek için tıkla... G.Skill daha iyi.
HamzaAts Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 771 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #4 Final sınavları yüzünden çok bakamıyordum o yüzden geç yanıt verdim kusura bakmayın , cevaplar için teşekkürler ama seçimimi Corsair Vengeance tarafında yaptım.
Final sınavları yüzünden çok bakamıyordum o yüzden geç yanıt verdim kusura bakmayın , cevaplar için teşekkürler ama seçimimi Corsair Vengeance tarafında yaptım.