Goodram SSD alınır mı?

mertmis

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarıma SSD almak istiyorum ve Goodram SSD de okuma yazma rakamları iyi gözüküyor alınır mı? Yoksa farklı markaya mı yönelmeliyim. Fiyatı 2500 TL.

Dosya Ekleri

• IMG_4907.jpeg
    IMG_4907.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 184
Duyulmamış bir marka. Size kalmış.
Wilk Elektronik, Łaziska Górne, Polonya merkezli "GOODRAM" markası altında üretim yapan bir bellek üreticisidir. Qimonda'nın iflasından sonra, Avrupalı tek RAM üreticisi olmuştur. Kuruluş tarihi : 1991

Bilgisayarıma SSD almak istiyorum ve Goodram SSD de okuma yazma rakamları iyi gözüküyor alınır mı? Yoksa farklı markaya mı yönelmeliyim. Fiyatı 2500 TL.

Bu paraya daha iyisini alabilir misin bilmiyorum fakat çok iyi bir marka bizzat kendim kullandım Technopat gibi kanallarında sistemlerinde kullandığını görebilirsin.

Almanda bir sakınca yok. Goodram bilinmedik bir marka değil. Şunlarıda değerlendirebilirsin.

Ben XPG olanı kullanıyorum memnunum. Ama kingston al istersen xpg hakkında bir kaç kötü yorum gördüm. GoodRamide alabilirsin sen bilirsin yine. Hepsi de iyidir.

Almanda bir sakınca yok. Goodram bilinmedik bir marka değil. Şunları da değerlendirebilirsin.

Ben XPG olanı kullanıyorum memnunum. Ama Kingston al istersen XPG hakkında birkaç kötü yorum gördüm. GoodRamide alabilirsin sen bilirsin yine. Hepsi de iyidir.

Çok teşekkür ederim.

Avrupa'nın en iyi RAM ve SSD üreticilerinden gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim.

GoodRAM'in RAMlerini kullanıyorum, gayet iyi. SSD'de de farklı olacağını sanmam, ben olsam alırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı