Wilk Elektronik, Łaziska Górne, Polonya merkezli "GOODRAM" markası altında üretim yapan bir bellek üreticisidir. Qimonda'nın iflasından sonra, Avrupalı tek RAM üreticisi olmuştur. Kuruluş tarihi : 1991Duyulmamış bir marka. Size kalmış.
Bilgisayarıma SSD almak istiyorum ve Goodram SSD de okuma yazma rakamları iyi gözüküyor alınır mı? Yoksa farklı markaya mı yönelmeliyim. Fiyatı 2500 TL.
Almanda bir sakınca yok. Goodram bilinmedik bir marka değil. Şunları da değerlendirebilirsin.
Kingston KC3000 1TB M.2 NVMe PCIe 4.0 SKC3000S/1024G 7000-6000Mb/s SSD
www.Gamemar.com, Gamemar ile Oyun Deneyiminizi Bir Ãst Seviyeye TaÅıyın! Hemen Gamemar'ı ziyaret edin ve oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taÅıyacak ekipmanları keÅfedin!, Kingston KC3000 1TB M.2 NVMe PCIe 4.0 SKC3000S/1024G 7000-6000Mb/s SSD, KINGSTON-SKC3000S/1024G, SSD, Kingston...www.gamemar.com
![]()
XPG Gammix S70 Blade AGAMMIXS70B-1T-CS 1TB 7400/5500MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben XPG olanı kullanıyorum memnunum. Ama Kingston al istersen XPG hakkında birkaç kötü yorum gördüm. GoodRamide alabilirsin sen bilirsin yine. Hepsi de iyidir.
Avrupa'nın en iyi RAM ve SSD üreticilerinden gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.