canerrras Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 SSD veya HDD modeli Goodram Anakart Gigabyte h61 s2pv Hepsiburada'dan SSD aldım Goodram marka montajını yaptım görmüyor. Anakartım: Gigabyte H61 s2pv.
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.706 Makaleler 3 Çözümler 88 1 Mart 2025 #2 Disk yönetimini açıp oradan SSD'yi başlatman ve formatlaman gerekiyor. Öncesinde depolama alanı olarak gözükmez. Bu bir seferlik, ilk kullanıma özel bir işlemdir.
Disk yönetimini açıp oradan SSD'yi başlatman ve formatlaman gerekiyor. Öncesinde depolama alanı olarak gözükmez. Bu bir seferlik, ilk kullanıma özel bir işlemdir.
canerrras Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #3 kaiser soze dedi: Disk yönetimini açıp oradan SSD'yi başlatman ve formatlaman gerekiyor. Öncesinde depolama alanı olarak gözükmez. Bu bir seferlik, ilk kullanıma özel bir işlemdir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp açayım dedim açılmıyor şimdi. . kaiser soze dedi: Disk yönetimini açıp oradan SSD'yi başlatman ve formatlaman gerekiyor. Öncesinde depolama alanı olarak gözükmez. Bu bir seferlik, ilk kullanıma özel bir işlemdir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim dostum sağ ol. Dosya Ekleri image.jpg 104,7 KB · Görüntüleme: 14 Son düzenleme: 1 Mart 2025
kaiser soze dedi: Disk yönetimini açıp oradan SSD'yi başlatman ve formatlaman gerekiyor. Öncesinde depolama alanı olarak gözükmez. Bu bir seferlik, ilk kullanıma özel bir işlemdir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp açayım dedim açılmıyor şimdi. . kaiser soze dedi: Disk yönetimini açıp oradan SSD'yi başlatman ve formatlaman gerekiyor. Öncesinde depolama alanı olarak gözükmez. Bu bir seferlik, ilk kullanıma özel bir işlemdir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim dostum sağ ol.