Goodyear Efficientgrip Performance 2 alınır mı?

VeeqX

Hectopat
Daha fazla  
Aracıma yeni lastik alacağım. Biraz araştırma yaptım ve en iyi lastiğin bu olduğunu düşünüyorum. Sizce bu lastik nasıl? Alınır mı?
Benim için sessizlik ve yol tutuşu önemli. Araçta fazla yük taşıdığımız için de XL taşıma kapasitesinin olması önemli.
Sizce bu lastik nasıldır?
Eğer aynı fiyat bandında daha iyi bir öneriniz varsa da duymak isterim.

Çok sert lastik onu geçtim Goodyear'ın hamuru normalde de sert.
Bu da ıslak zemin performansını çok düşürüyor. Bence en mantıklısı diğer markalardan bakmak.
Michelin
Hankook veya Falken önerimdir.

Araç nedir hocam?

Bende de 2023 Octavia var.205/55/17 ebatında Goodyear Effıcıent Grıp kullanıyorum. Fabrika çıkışında bunlar vardı, ben 2-3 ay önce lastikleri değiştirirken tekrar aynı serisini aldım. Şu ana kadar gayet memnunum. Tavsiye edebilirim.

Benim aradığım ebatlarda ve yük kapasitesinde olan (205/50/17 XL) Michelin primacy 4+ teker bulamadım. Eğer siz bulabilirseniz bana link atabilir misiniz?
Benim için sessizlik ve yol tutuşu en önemli iki konu. Araçta 2 kişi + ~350kg yük de taşıyorum. Hız da yapıyorum bazen. Sizce Goodyear mı Michelin mi daha iyi olur?

Primacy serisi guzel genelde rakiplerinde konfor varsa guvenlik yok guvenlik varsa konfor yok primacy bunu dengeli sekilde sunuyor ama bence pek fp bir lastik degil gibi geliyor bana, pek sinirlarini zorlayarak test etme imkanim olmadi ama konfor konusundan ozellikle cok iyi oldugunu belirtebilirim sadece islak zeminde olan sikayetleri biraz kafa kurcaliyor. Daha once bende premiumcontact 6 ile primacy 4 arasinda kalip konu acmistim fakat ne kadar konfor konusundan geride olsa da premiumcontact 6 secmistim, guvenlik konusundan oneririm fakat araciniz sert ise baya konforsuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…