D DorDori Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar mesela Google'a YouTube yazıyorum ve eskiden çıkan sonuşlardan önce şöyle sonuçlar çıkıyor. Ve bu çok sinirimi bozuyor nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2021
Arkadaşlar mesela Google'a YouTube yazıyorum ve eskiden çıkan sonuşlardan önce şöyle sonuçlar çıkıyor. Ve bu çok sinirimi bozuyor nasıl düzeltebilirim?
Dans eden noodle Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 355 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #2 Reklam engelleyici kullanabilirsiniz.
D DorDori Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #3 Windows'un kendi virüs tarayıcısından taradnım tehdit bulunmadı diyor. Dans eden noodle dedi: Reklam engelleyici kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl çalıştırabilirim?
Windows'un kendi virüs tarayıcısından taradnım tehdit bulunmadı diyor. Dans eden noodle dedi: Reklam engelleyici kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl çalıştırabilirim?
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #4 DorDori dedi: Nasıl çalıştırabilirim? Genişletmek için tıkla... uBlock Origin eklentisini ekleyin Chrome'a.
DorDori dedi: Nasıl çalıştırabilirim? Genişletmek için tıkla... uBlock Origin eklentisini ekleyin Chrome'a.
D DorDori Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #5 Arkadaşlar sorunu çözdüm bilgisayarda antivirüs programı indirip taradım şu anda 256 tane virüs tespit etti format atacağım
Arkadaşlar sorunu çözdüm bilgisayarda antivirüs programı indirip taradım şu anda 256 tane virüs tespit etti format atacağım
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #6 DorDori dedi: Arkadaşlar sorunu çözdüm bilgisayarda antivirüs programı indirip taradım şu anda 256 tane virüs tespit etti format atacağım Genişletmek için tıkla... Virüs olduğunu tahmin ettim çünkü çok alakasız siteler çıkmış arama sonuçlarınızda. Formattan önce Kaspersky indirin tam tarama yapın, çıkan virüsleri kaldırın.
DorDori dedi: Arkadaşlar sorunu çözdüm bilgisayarda antivirüs programı indirip taradım şu anda 256 tane virüs tespit etti format atacağım Genişletmek için tıkla... Virüs olduğunu tahmin ettim çünkü çok alakasız siteler çıkmış arama sonuçlarınızda. Formattan önce Kaspersky indirin tam tarama yapın, çıkan virüsleri kaldırın.