Google 10 saniyede açılıyor

bangx3

Decapat
Yer
İstanbul - Kadiköy
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekipmanlar (*Sistem imzamda yazıyor...)

Schneider APC PM5-GR 5'li Akım Korumalı Priz
TP-LİNK Archer T2U AC600 Wireless USB

Logitech F710 Kablosuz PC Gamepad
Logitech G305 LıghtSpeed Wireless Gaming Mouse
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklık
Steelseries QcK Heavy XXL Gaming Mouse Pad
SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye
Modemi salona taşıdım bazı sebeplerden fakat modem odadayken de aynı sorun vardı zaten.
Ağ bandı: 2.4 GHz diyor.
Alınan iletilen 57/57 Mbps diyor.

100Mbps internet var Türksat Kablonet, ay başı ay sonu fark etmiyor Google ve tüm siteler 10-15 saniyede açılıyor resimler yüklenmesi yavaş butonlar bile yavaş! 2 çekiyor gösteriyor, bunun dışında aradım IP değiştirdiler sinyallerde sorun yok deniyor her aradığımda.

TP-Link Archer T2U AC600 Wireless USB mevcut. Wi-Fi ile bağlanıyorum.

Merhaba hocam masaüstünde kasanın arkasındaki portlar yerine öndekiler daha zayıf olabilir. Mümkünse USB 3.0 port kullan. Ve adaptör kasaya çok yakınsa parazit yapabilir o yüzden uzatma kablosuyla biraz uzağa al bence. TP-Link'in sitesinden en güncel driverı indir hocam çünkü Windows'un otomatik yüklediği sürücüler bazen sorun çıkarabiliyorlar yani. Bu video belki işinize yarabilir hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

port 3.0 zaten, modem salonda, driver güncel.. 2 çekiyor şuanda, yani

aradım türksatı modemi güncellediler uzaktan yine olmadı speedtest 8-10 ve 2mbps bile çıktı servis çağırdm gelsin baksın olmadı kabloyla bağlasın pcyi internete aslında genel olarak yavaştı ama iyice kitlendi çıldırıcam

Port 3.0 zaten, modem salonda, driver güncel. 2 çekiyor şu anda, yani.

Aradım Türksat'ı modemi güncellediler uzaktan yine olmadı Speedtest 8-10 ve 2Mbps bile çıktı servis çağırdm gelsin baksın olmadı kabloyla bağlasın PC'yi internete aslında genel olarak yavaştı ama iyice kilitlendi çıldıracağım.

Hocam olmuyorsa bence en garanti servis çağırın dediğiniz gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı