Sunucu kaynaklı bir sorun olabilir.Google'dan NVIDIA sürücüsü indiriyorum, 800 MB. GTX 1650 Super'in son driverı 800 MB'yi normalde bir 6-7 dakikada indirirken 1 saat diyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
150 Kb/sn indiriyor.
Sunucu durumudur muhtemelen. Bir tek Nvıdıa sitesinde oluyorsa ondan kaynaklıdır.Google'dan NVIDIA sürücüsü indiriyorum, 800 MB. GTX 1650 Super'in son driverı 800 MB'yi normalde bir 6-7 dakikada indirirken 1 saat diyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
150 Kb/sn indiriyor.
Sunucu duru mudur muhtemelen. Bir tek NVIDIA sitesinde oluyorsa ondan kaynaklıdır.
Sunucu kaynaklı bir sorun olabilir.
O zaman dediğimiz gibi sitede problem var. Düzelme işi belli olmaz. bakım veya yoğun kullanım olabilir. Çok uzun sürmez.Evet sadece nvididanın sitesinde var bu sorun.
Ne zaman düzelir tahminen?
O zaman dediğimiz gibi sitede problem var. Düzelme işi belli olmaz. Bakım veya yoğun kullanım olabilir. Çok uzun sürmez.
Siz yine şanslısınız. Ben indir dememe rağmen hiçbir şey gelmiyor.Teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.