Google 3D oyunlar nasıl oynanır?

xKasapBey

Femtopat
Daha fazla  
Google'da 3D oyunları hiçbirini oynayamıyorum. Unity FlashPlayer vb. şeyler diyor. Mozilla, Opera, Explorer gibi tarayıcıların hepsini denedim. Ama hiç oynayamadım. Nasıl oynayacağım. Örnek site: 3doyunlar.net

Hocam artık oynayamazsın ne flash oyunları nede unitt3D oyunlarını

Google'da 3D oyunları hiçbirini oynayamıyorum. Unity FlashPlayer vb. şeyler diyor. Mozilla, Opera, Explorer gibi tarayıcıların hepsini denedim. Ama hiç oynayamadım. Nasıl oynayacağım. Örnek site: 3doyunlar.net
Ben oynayabiliyorum dediğin siteden. Flash player değil normal html olanla oynayacaksın.

Ben oynayabiliyorum dediğin siteden. Flash player değil normal html olanla oynayacaksın.
Pardon bazıları oluyormuş sebebi de hepsini html olarak düzenlememişler, flash player yükleyip denediniz mi?

Hiç mi çözümü yok. Y8 Browser diye bir motor buldum. Bazı oyunlar var. Ama sadece bazıları.
Hocam unity miladını doldurdu flash player ise tamamen kapandı o programlardan başka şansın yok

Pardon bazıları oluyormuş sebebi de hepsini html olarak düzenlememişler, flash player yükleyip denediniz mi?
Flashplayeri nerden yüklicem. Pcyemi direk.

O sitedeki oyunları oynamak için açtığında altta yazıyor, Unity veya Flashplayer bunları yükle ve Firefox'tan oyna

Denedim olmuyor Firefox. Y8 browser sadece oyun var. Bir siteye giremiyosun.

Bunlarda tarihe karışacak yakında. Görüyor olmamız bile mucize bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…