Google 50 TL çekmiş

raif puder

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün ekstremde Google'ın 50 TL çektiğini gördüm. Detaylı bakınca aşağıda paylaştığım sayfadaki bilgilere ulaştım ama hiçbir şey anlamadım. Toplamda 206 TL çekmeye çalışmış ama bakiye olmadığından 50 TL çekmiş üstünüde hala çekmeye çalışıyor. Ben sadece YouTube Premium'a abone olmuştum, onun bedelini zaten ayrıca çekmiş. Bu neyin nesidir bilgisi olan var mıdır?

google ödeme.jpg

Dosya Ekleri

• 2.jpg
    2.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bugün ekstremde Google'ın 50 TL çektiğini gördüm. Detaylı bakınca aşağıda paylaştığım sayfadaki bilgilere ulaştım ama hiçbir şey anlamadım. Toplamda 206 TL çekmeye çalışmış ama bakiye olmadığından 50 TL çekmiş üstünüde hala çekmeye çalışıyor. Ben sadece YouTube Premium'a abone olmuştum, onun bedelini zaten ayrıca çekmiş. Bu neyin nesidir bilgisi olan var mıdır?

Eki Görüntüle 1409962

Sanırım bir yere reklam vermişsiniz ve ödemeleri yapmanız gerek ve durdurmanız gerek diye biliyorum.

Ben kasıtlı olarak bi reklam vermedim, youtuba üye olurken benim haberim olmadan kampanyaya dahil etmiş olabilirler m, bilmiyorum. Bu reklamı nereden iptal edeceğimi de bulamadım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı