w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 14 Kasım 2024 #1 Merhaba, Google adres çubuğunu nasıl fotoğrafım ile saydamlaştırabilirim?
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 14 Kasım 2024 #2 O bölüm direkt olarak temaya bağlı, bir ayar ile transparent yapmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum. Tema bulabilirseniz, belki. Chrome Web MaÄazası - Temalar Chrome Web MaÄazası'ndaki temaları kullanarak tarayıcınızı özelleÅtirin. chromewebstore.google.com
O bölüm direkt olarak temaya bağlı, bir ayar ile transparent yapmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum. Tema bulabilirseniz, belki. Chrome Web MaÄazası - Temalar Chrome Web MaÄazası'ndaki temaları kullanarak tarayıcınızı özelleÅtirin. chromewebstore.google.com
Erdem Oğuz Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Hatay,İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 14 Kasım 2024 #3 w1llard dedi: Merhaba, Google adres çubuğunu nasıl fotoğrafım ile saydamlaştırabilirim? Eki Görüntüle 2351917 Genişletmek için tıkla... Hocam yapabilirseniz beni de etiketleyin merak ettim.
w1llard dedi: Merhaba, Google adres çubuğunu nasıl fotoğrafım ile saydamlaştırabilirim? Eki Görüntüle 2351917 Genişletmek için tıkla... Hocam yapabilirseniz beni de etiketleyin merak ettim.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 14 Kasım 2024 #4 Dümdüz dedi: O bölüm direkt olarak temaya bağlı, bir ayar ile transparent yapmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum. Tema bulabilirseniz, belki. Chrome Web MaÄazası - Temalar Chrome Web MaÄazası'ndaki temaları kullanarak tarayıcınızı özelleÅtirin. chromewebstore.google.com Genişletmek için tıkla... Tema yükleyince de fotoğraf yüklenmiyor hocam.
Dümdüz dedi: O bölüm direkt olarak temaya bağlı, bir ayar ile transparent yapmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum. Tema bulabilirseniz, belki. Chrome Web MaÄazası - Temalar Chrome Web MaÄazası'ndaki temaları kullanarak tarayıcınızı özelleÅtirin. chromewebstore.google.com Genişletmek için tıkla... Tema yükleyince de fotoğraf yüklenmiyor hocam.
Reend Kilopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #5 w1llard dedi: Tema yükleyince de fotoğraf yüklenmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Kendi temanızı oluşturup yapabilirsiniz ama nasıl yaparsınız bilmem. Firefox'ta Firefox Color ile rahatça tema oluşturabiliyorsunuz.
w1llard dedi: Tema yükleyince de fotoğraf yüklenmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Kendi temanızı oluşturup yapabilirsiniz ama nasıl yaparsınız bilmem. Firefox'ta Firefox Color ile rahatça tema oluşturabiliyorsunuz.