Ş şahinn3434 Centipat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #1 Merhaba, ben bır taksi işletmecisiyim. Google ads uzerınden maps sitesi açtım, 1 ay sonra kapandı, bırdaha hangı telefondan numara denediysem açamadım. Yardımcı olacak bu işlerden anlayan var mı?
Merhaba, ben bır taksi işletmecisiyim. Google ads uzerınden maps sitesi açtım, 1 ay sonra kapandı, bırdaha hangı telefondan numara denediysem açamadım. Yardımcı olacak bu işlerden anlayan var mı?
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.225 Çözümler 98 19 Haziran 2025 #2 Adres doğrulaması istemiyor mu? Belirttiğiniz adreste gerçekten bir taksi durağı var mı?
Ş şahinn3434 Centipat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #3 Myk61 dedi: Adres doğrulaması istemiyor mu? Belirttiğiniz adreste gerçekten bir taksi durağı var mı? Genişletmek için tıkla... adresı gırıyorum aynı durak yerıne 2 3 tane daha sıte acıldı ama benımkı onaylanmıyor
Myk61 dedi: Adres doğrulaması istemiyor mu? Belirttiğiniz adreste gerçekten bir taksi durağı var mı? Genişletmek için tıkla... adresı gırıyorum aynı durak yerıne 2 3 tane daha sıte acıldı ama benımkı onaylanmıyor