Çözüldü Google Ads ile siteyi öne çıkarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Siteyi Google'da öne çıkararak reklam yaptıktan sonra yani atıyorum 1000-1500 etkileşim oldu diyelim belli bir süreden sonra o insanlar reklam harcaması yapmasam bile yine de dönüp siteme gelirler mi?

Site falan yok ortada ama merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güzel yorum. SEO işini bilmiyorum diyelim ve genellikle CMS üzerinden normal bir blog sitesi oluşturup onun reklamını Google Ads üzerinden ücretli bir şekilde hall edirsem olmaz mı?

SEO konusunda pek bir bilgim yok ama tek bildiğim blog içeriklerinde ve etiketleri düzgün konu içeriğinde geçen kelimeler ve s ayrıca bağlantılarda Türkçe karakterler içermeyen ve s bunlara dikkat edersem ve Google Ads işimi görür mü?
Google ADS ile arama sonuçlarından ziyaretçi bekliyorsanız, hedef kelimelerde ilk sıralarda görünme maliyetini analizlerde görebilirsiniz. O maliyeti öderseniz ve diğer müşteriler sizden daha yüksek rakam ödemezse sonuç alırsınız.
Google ADS ile paraya bağlı bir sonuç alırsınız. Ama SEO'yu öğrenip kaliteli içerik sunarsanız doğal ve uzun süreli bir başarınız olur. Doğal ziyaretçiler gelir.
Hedef kitlenize ulaşıp kaliteli ve ihtiyaca uygun içerik sunuyorsanız neden olmasın?
Ama arama sonuçlarından ziyaretçilerin devam etmesini istiyorsanız yoğun rekabet içinde sürekli ve güncel içerik sunarak bir şans yaratabilirsiniz.
SEO işi keyiflidir. Azimle emek verince karşılığı alınabilir.

kaliteli ve ihtiyaca uygun içerik
Güzel yorum. SEO işini bilmiyorum diyelim ve genellikle CMS üzerinden normal bir blog sitesi oluşturup onun reklamını Google Ads üzerinden ücretli bir şekilde hall edirsem olmaz mı?

SEO konusunda pek bir bilgim yok ama tek bildiğim blog içeriklerinde ve etiketleri düzgün konu içeriğinde geçen kelimeler ve s ayrıca bağlantılarda Türkçe karakterler içermeyen ve s bunlara dikkat edersem ve Google Ads işimi görür mü?

Google ADS ile arama sonuçlarından ziyaretçi bekliyorsanız, hedef kelimelerde ilk sıralarda görünme maliyetini analizlerde görebilirsiniz. O maliyeti öderseniz ve diğer müşteriler sizden daha yüksek rakam ödemezse sonuç alırsınız.
Google ADS ile paraya bağlı bir sonuç alırsınız. Ama SEO'yu öğrenip kaliteli içerik sunarsanız doğal ve uzun süreli bir başarınız olur. Doğal ziyaretçiler gelir.

Çözüm
Teşekkürler açıklamanız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı