Google ADS nasıl kullanılır?

Kayıt oluyorsun, reklam türünü seçiyorsun. Url veya telefon aramalarını ayarlıyorsun. Anahtar kelimelerini seçiyorsun, tıklama başına veya satış başına gibi tutarları belirliyorsun. Çok düşük tutarsak reklamların görüntülenmez. Yani reklam veriyorsun kısaca. Zaten adım adım seni yönlendiriyor. Ayrıca karışık geliyorsa destek kısmından toplantı ayarlayarak belirlenen gün ve saatte seni arıyorlar bu şekilde de destek alabiliyorsun.

Kayıt oluyorsun, reklam türünü seçiyorsun. URL veya telefon aramalarını ayarlıyorsun. Anahtar kelimelerini seçiyorsun, tıklama başına veya satış başına gibi tutarları belirliyorsun. Çok düşük tutarsak reklamların görüntülenmez. Yani reklam veriyorsun kısaca. Zaten adım adım seni yönlendiriyor. Ayrıca karışık geliyorsa destek kısmından toplantı ayarlayarak belirlenen gün ve saatte seni arıyorlar bu şekilde de destek alabiliyorsun.

Hocam o desteği denedik ama hiçbir katkısı olmadı ya. Belki çok yüksek tutar seçmedik diye önceki reklamlar görüntülenmemiş olabilir. Minimum ne kadar yatırmak lazım görüntülenmek için?

Hocam o desteği denedik ama hiçbir katkısı olmadı ya. Belki çok yüksek tutar seçmedik diye önceki reklamlar görüntülenmemiş olabilir. Minimum ne kadar yatırmak lazım görüntülenmek için?
Kelimeden kelimeye değişiyor. Rekabet seviyesine göre belirleniyor ama net bir rakamı yok. Yüksekten başlayın görüntülensin sonra azalta azalta deneyin. Zaten günlük harcama limiti belirleyebilirsiniz o miktarı geçmez. Siz tıklama başına limiti arttırın veya otomatik olarak google'ye bırakın. (bu maliyetli olabilir.)

Kelimeden kelimeye değişiyor. Rekabet seviyesine göre belirleniyor ama net bir rakamı yok. Yüksekten başlayın görüntülensin sonra azalta azalta deneyin. Zaten günlük harcama limiti belirleyebilirsiniz o miktarı geçmez. Siz tıklama başına limiti arttırın veya otomatik olarak Google'a bırakın. (bu maliyetli olabilir.)

Peki anahtar kelimelerin olabildiğince az olmasımı yoksa olabildiğince fazla olmasımı daha iyidir?

Peki anahtar kelimelerin olabildiğince az olmasımı yoksa olabildiğince fazla olmasımı daha iyidir?
Aranma hacimlerine göre değişmekle birlikte az yada çok olmaları fark etmiyor. Doğru düzgün aranmayan bir kelimeyse doğal olarak reklamlar görüntülenmez tabi. Bu sebeple Ads mümkün olduğunca anahtar kelimelerinizi genişletmenizi ister.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı