chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.598 Makaleler 7 Çözümler 10 23 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar reklam verdirdim önceden inceleniyor diyordu şimdi etkin diyor ama hala yayınlanmıyor ayrıca bakiyeden de kesmemiş para yayınlamadığı için. Arkadaşlar bilen yok mu? Son düzenleme: 23 Haziran 2021
Arkadaşlar reklam verdirdim önceden inceleniyor diyordu şimdi etkin diyor ama hala yayınlanmıyor ayrıca bakiyeden de kesmemiş para yayınlamadığı için. Arkadaşlar bilen yok mu?
BayEgo Megapat Katılım 26 Eylül 2017 Mesajlar 843 Çözümler 7 Yer İstanbul 23 Haziran 2021 #2 Google ads yardımından yardım almak daha kolay olur sanırsam.
D Derin İnaldı Yoctopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #3 Aynı sorun bende de var. Daha çözemedim maalesef. Defalarca reklam verdim ilk defa başıma geliyor.
K KomutanŞamil Decapat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 12 16 Haziran 2022 #4 Derin İnaldı dedi: Aynı sorun bende de var. Daha çözemedim maalesef. Defalarca reklam verdim ilk defa başıma geliyor. Genişletmek için tıkla... Benim hesabım askıya alındı ama kurtarmak zor gibi nasıl reklam verebilirm ve düzgün bir hesap açabilirim!
Derin İnaldı dedi: Aynı sorun bende de var. Daha çözemedim maalesef. Defalarca reklam verdim ilk defa başıma geliyor. Genişletmek için tıkla... Benim hesabım askıya alındı ama kurtarmak zor gibi nasıl reklam verebilirm ve düzgün bir hesap açabilirim!