Google ads web site reklamı yayınlanmadı, kodlar nereye yazılmalı?

807425

Picopat
Selam arkadaşlar, web sitemizi Google Ads'te reklamlattırdık, kampanya kısmından bir kampanya oluşturduk ve işte ne yazıldığında çıkacağını vs. yazdık her şeyi günlük 20 TL karşılığında reklamlattırdık, ancak herhangi bir reklam çıkmıyor kelimleri aratınca. Kampanyayı yaparken Google "g-..." şeklinde bir 12 haneli kod verdi, onda ne yazdığını hatırlamıyorum ama bir de "Google tag (gtag.js)" yorumlu bir "<script></script>" JavaScript kodu verdi ve bunu sitenin kaynak koduna ekleyin dedi, web sitesini HTML ve CSS kullanarak programladık, bu koduda girmedik, çünkü nereye gireceğimizi bilmiyorumuz, "index.html" sayfama eklesem kodu olur mu? Ayrıca 12 haneli kod ne işe yarıyor? Bir de biraz araştırdım, Google Search Console ile alakası var mı? Oraya giriş yapmam vs. gerekiyor mu?

Head başlığının içine <script></<script> etiketleri oluşturun ve etiketlerin içine o kodu giriniz.

Index.html dosyasının içindeki kodlardan, head etiketli kısma giriniz. Yani şöyle bir örnek vereyim.

HTML:
<head>
    <script>zartzurt</script>
</head>

İndex.html dosyasının içindeki kodlardan, head etiketli kısma giriniz. Yani şöyle bir örnek vereyim.

HTML:
<head>
    <script>zartzurt</script>
</head>
Hocam orasını bende anladım, index'emi koyacağım onu soruyorum evet demeniz yeterli, teşekkürler, bunu yaptığımda reklam verilmeye başlanacak mı? Dediğim 12 haneli kkoduda biryere girmmemi istediğini hatırlıyorum, belki olmayadabilir hatırlamıyorum pek.

@ısıkarayanbirey

Evet, index'e koyacaksınız. Geç yanıt verdiğim için kusura bakmayın. Zorunluluk hali oluştu.

Evet, Index'e koyacaksınız. Geç yanıt verdiğim için kusura bakmayın. Zorunluluk hali oluştu.

Dostum yaptım bu kod sayesinde Google Search Panel'e alan adımın benim olduğunu kanıtladım ve giriş yapabildim. Amcak reklam hala yayın lanmadı, ne yapmam gerekişyor? Bu arada sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…