Google Adsense kabul etmem sorunu

Emre Güçlü

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Google Adsense ile başım dertte! Sanırım beni pek sevmediler.
Yaklaşık 1 ay önce internet sitemi açtım ve günlük tekil kullanıcı sayısı 2.000 ile 12.000 arası değişiyor. Haber yazdığım günlerde artıyor bu sayı genelde.
Daha önce Youtube kanalımdan kazanıyordum Google Adsense ile fakat kanalımı kapattığım için Adsense hesabımı da silmiştim. İnternet sitesine bu kadar ilgi gelince ve 300 400 günlük tekil ziyaretçiye sahip bir arkadaşımın günlük 10 15 lira kazandığını görünce ben de kendi siteme Adsense reklamlarını koymak istedim.
Tam 4 kez başvuru yaptım reklam kodlarımı olması gereken yerlere yerleştirdim fakat Adsense başvurumu kabul etmedi.
Gelen cevap:
AdSense başvurunuzun durumu... - Görselden bakabilirsiniz.

Sizin de internet siteniz varsa ve Google Adsense başvurunuz başarılı olduysa lütfen deneyimlerinizi yoruma yazın. Başvurunuz kabul olmadıysa da size gelen cevabı ve kendi yorumunuzu yazın ki bir sonuca varalım.
Lütfen yardımcı olun.

Not: İnternet sitemin linkini reklam olmaması için koymadım. Eğer sorun değilse ekleyebilirim bir gözatarsınız.

Adsense hakkında bir bilgim yok ancak siteni merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…