Google AdSense onay vermiyor

Onay süreci değişiyor. Günde 2 paylaşım falan hikaye ben demo içerik ile bile onay alıyorum. Ancak haber sitesi niteliğindeki sitelere okadar kolay onay verilmiyor. Kategorilerini çeşitlendir ve içerilerini doldur mesela 1 kategorinde 2 içerik var bu sayıyı arttır site dolu dolu görünsün.

Öncelikle web site yeniyse vereceğini zannetmiyorum. Minimum 50 içerik ve 1 adet görsel ve link eklenemen gerekir. Ayrıca, iletişim, gizlilik politikası, çerezler gibi önemli bölümleri eklenemende fayda var. Footer kısmında tema yapımcısının imzasını kaldır. Günde minimum 1000 kelime 2 içerik gir. Bu benim yöntemindir, faydalı olur umarım.
En kısa zamanda domain de al.

@Myk61Sitenin dolu dolu görünmesi günde en az 2 paylaşımdan geçer
Günde 2 paylaşım olmadan site dolu görünemiyor mu yani? Botla içerik çekebilir veya manuel 1 günde 50 içerik girer doldurur siteyi tekrar onaya yollar. Komik olan günde 2 paylaşım diye bir kural uydurmuş olman bence.

Adsense'de 11. yılım şimdiye kadar sayısız siteme adsense onay ve red aldım böyle komedi bir kuralla karşılaşmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…