behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 992 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #1 Merhaba e-ticaret siteme reklam için AdSense başvurusunda bulunmuştum. Böyle bir uyarı geldi. Ne yapmam gerekiyor?
Merhaba e-ticaret siteme reklam için AdSense başvurusunda bulunmuştum. Böyle bir uyarı geldi. Ne yapmam gerekiyor?
Hasan Kahraman Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 2.236 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Rayzen 5 Cinsiyet Erkek Meslek Market Personeli 8 Eylül 2022 #2 Bunun birkaç nedeni var. Gelir kazandığınız siteniz daha önce başka bir adsense ile kayıt edilmiş olabilir. ödeme eşiğinde Master Card kullanılması önerilir. Reklamlara aynı ip üzerinden tıklama yaparak gelir elde etmeye çalışılmış olabilir.
Bunun birkaç nedeni var. Gelir kazandığınız siteniz daha önce başka bir adsense ile kayıt edilmiş olabilir. ödeme eşiğinde Master Card kullanılması önerilir. Reklamlara aynı ip üzerinden tıklama yaparak gelir elde etmeye çalışılmış olabilir.
behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 992 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #3 Hasan Kahraman dedi: Bunun birkaç nedeni var. Gelir kazandığınız siteniz daha önce başka bir adsense ile kayıt edilmiş olabilir. ödeme eşiğinde Master Card kullanılması önerilir. Reklamlara aynı ip üzerinden tıklama yaparak gelir elde etmeye çalışılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 1. seçeneği eliyorum öyle bir şey yok. 2. seçenek daha ödeme yöntemi eklemedim zaten eklenmiyor daha nedense. 3. seçeneğide eliyorum çünkü sitede reklam yok ben zaten reklam başvurusu yaptım. İlk başvurum bu.
Hasan Kahraman dedi: Bunun birkaç nedeni var. Gelir kazandığınız siteniz daha önce başka bir adsense ile kayıt edilmiş olabilir. ödeme eşiğinde Master Card kullanılması önerilir. Reklamlara aynı ip üzerinden tıklama yaparak gelir elde etmeye çalışılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 1. seçeneği eliyorum öyle bir şey yok. 2. seçenek daha ödeme yöntemi eklemedim zaten eklenmiyor daha nedense. 3. seçeneğide eliyorum çünkü sitede reklam yok ben zaten reklam başvurusu yaptım. İlk başvurum bu.