Lewis_Hamilton Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 572 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 Merhaba Opera kullanıyorum ve örnek olarak bir şey alacaksam ismini yazıp alışveriş bölümündeyken hiçbir siteye giremiyorum. Neden kaynaklı olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2023
Merhaba Opera kullanıyorum ve örnek olarak bir şey alacaksam ismini yazıp alışveriş bölümündeyken hiçbir siteye giremiyorum. Neden kaynaklı olabilir?
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.697 Çözümler 3 6 Ağustos 2023 #2 Sadece bilgisayarda mı böyle? Aynı internete bağlı diğer cihazlarda da böyle mi?
Lewis_Hamilton Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 572 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #3 flashneuron dedi: Sadece bilgisayarda mı böyle? Aynı internete bağlı diğer cihazlarda da böyle mi? Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam sorunu silip yükleyince düzeldi öncesindede yapmıştım ama tam silinmedi herhalde.
flashneuron dedi: Sadece bilgisayarda mı böyle? Aynı internete bağlı diğer cihazlarda da böyle mi? Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam sorunu silip yükleyince düzeldi öncesindede yapmıştım ama tam silinmedi herhalde.